«Fast and Furious» στη Γερμανία: «Τρελή» κούρσα από 25χρονο που οδηγούσε μια νοικιασμένη Lamborghini με 333 χλμ/ώρα

«Fast and Furious» στη Γερμανία: «Τρελή» κούρσα από 25χρονο που οδηγούσε μια νοικιασμένη Lamborghini με 333 χλμ/ώρα

«Γ@μ@τ! κόλαση» - 'Ω, Θεέ μου, είναι σαν πύραυλος»

Ένας YouTuber αναζητείται από τη γερμανική αστυνομία αφού οδηγούσε με ταχύτητα 333 χλμ/ώρα και ξεκινούσε παράνομους αγώνες σε δρόμους της Γερμανίας.

Ο 25χρονος Ally Law βιντεοσκόπησε τον εαυτό του για ένα βίντεο γεμάτο βρισιές να «σκίζει» την άσφαλτο μια λευκή νοικιασμένη Lamborghini Huracan. Η autobahn στη Γερμανία, σε αντίθεση με την κοινή πεποίθηση, έχει όρια ταχύτητας σε ορισμένα τμήματα της και η αστυνομία ερευνά τώρα όλες τις παραβάσεις της οδικής κυκλοφορίας στο βίντεο.

Υπάρχουν και άλλοι αυστηροί κανόνες για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των ταξιδιωτών, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης των αγώνων και της απαίτησης να είναι κανείς προσεκτικός και ασφαλής.

Ο κ. Law ακούγεται να φωνάζει καθ' όλη τη διάρκεια του βίντεο, καθώς η Huracan τρέχει στους αυτοκινητόδρομους κοντά στο Μόναχο. '«γ@μ@τ! κόλαση. Αυτό παίρνει πολύ μεγάλη ταχύτητα», ακούγεται να λέει ο κ. Law καθώς επιταχύνει με το φανταχτερό σπορ αυτοκίνητο.

«Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει, είμαστε σε μια Lambo μωρό μου. 'Ω, Θεέ μου, είναι σαν πύραυλος. Είναι 300 χλμ/ώρα; Κουνηθείτε! Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε στον αυτοκινητόδρομο με αυτή την ταχύτητα, κουνηθείτε.»'

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του βίντεο το YouTube κάνει στην άκρη για να δείξει το υπερσύγχρονο σπορ αυτοκίνητο.

 

Κάποια στιγμή, έχοντας εντοπίσει ένα περιπολικό της αστυνομίας, ο κ. Law λέει «Με λάθος αμάξι τα έβαλες φίλε», πριν κάνει θόρυβο με το αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Οδηγεί επίσης το κάμπριο χωρίς πουκάμισο πριν φτάσει την τελική ταχύτητα των 333 km/h ενώ σε αρκετά σημεία παίρνει τα χέρια του από το τιμόνι.

Η αστυνομία του Ρόζενχαϊμ ερευνά το βίντεο, το οποίο δείχνει τη Lamborghini να περιφέρεται ανάμεσα σε άλλα αυτοκίνητα στο δρόμο.