Απίστευτο τροχαίο – 21χρονη εκσφενδονίστηκε από αυτοκίνητο και προσγειώθηκε στην αυλή σπιτιού

Απίστευτο τροχαίο – 21χρονη εκσφενδονίστηκε από αυτοκίνητο και προσγειώθηκε στην αυλή σπιτιού

Συνελήφθη ο οδηγός

Τροχαίο ατύχημα με σημειώθηκε στην Πέγεια στην Πάφο γύρω στις 23:30 το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με την αστυνομία κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ενώ 33χρονος Βρετανός οδηγούσε διπλοκάμπινο όχημα με άλλους τρεις συμπατριώτες του στο ανοικτό πίσω μέρος του οχήματος, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και στην συνέχεια να καταλήξει σε περιτείχισμα οικίας, όπου ακινητοποιήθηκε όπως αναφέρει το sigmalive.com.

Από την σύγκρουση μια 21χρονη που βρισκόταν στο ανοικτό πίσω μέρος του οχήματος εκσφενδονίσθηκε και βρέθηκε στην αυλή παρακείμενης οικίας.

Η 21χρονη και ο 33χρονος οδηγός ακολούθως διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό η νεαρή υπέστη πολλαπλά κατάγματα και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς εκτός κινδύνου.

Ο οδηγός δεν επιθυμούσε να εξεταστεί και αναχώρησε με την συγκατάθεση του. Υποβλήθηκε μάλιστα από τα μέλη της Αστυνομίας σε έλεγχο για τελική εξέταση αλκοόλης με ένδειξη  57mg αντί 22mg που είναι το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο. Στην συνέχεια συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.