Βρέθηκε σoρός γυναίκας μέσα στη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη – Δεμένη σε τσιμεντένιο μπλοκ με στόχο για να παραμείνει στο βυθό

Βρέθηκε σoρός γυναίκας μέσα στη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη – Δεμένη σε τσιμεντένιο μπλοκ με στόχο για να παραμείνει στο βυθό

«Παγωμένη» η Κυπριακή κοινωνία από τις συγκλονιστικές εξελίξεις στο θέμα του serial killer, «Ορέστη»

Πριν λίγη ώρα, ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη βαλίτσα μέσα στην οποία βρέθηκε σορός ενήλικης γυναίκας σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Η βαλίτσα, όπως αναφέρει το philenews.com ανασύρθηκε σήμερα Κυριακή του Πάσχα, λίγο πριν τις 2μ.μ. από τον βυθό της Κόκκινης Λίμνης, σύμφωνα με την Αστυνομία. Μαζί με τη σορό εντοπίστηκε και τσιμεντένιο μπλοκ με στόχο, προφανώς, να παραμείνει η βαλίτσα στον βυθό. Θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις, τόσο επιστημονικές όσο και άλλες, για να εξακριβωθεί η ταυτότητα της γυναίκας.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Νεόφυτο Σιάηλο, δεν αναμένεται να ανασυρθεί και δεύτερη βαλίτσα σήμερα. Η επιχείρηση το πιθανότερο είναι να γίνει αύριο Δευτέρα.

Η πρώτη από τις δύο βαλίτσες που εντοπίστηκαν χθες ανασύρθηκε σήμερα, χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες του δύτη που καταδύθηκε με σκάφανδρο και της ομάδας που βρισκόταν πάνω στη βάρκα.

Στη σκηνή για αυτοψία βρέθηκε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

Λίγο μετά τη 1μ.μ. καταδύθηκε στη λίμνη δύτης με σκάφανδρο, συνοδευόμενος από τη φουσκωτή βάρκα. H επιχείρηση διήρκεσε περίπου 40 λεπτά και στις 1.50μ.μ. περίπου εξήλθε Στη συνέχεια ανασύρθηκε η βαλίτσα.

Υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλλουν οι άνδρες της ΕΜΑΚ, λόγω της λάσπης που υπάρχει στον βυθό. Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι έρευνες με τη ρομποτική κάμερα για να εντοπιστεί και η τρίτη βαλίτσα.