Κι όμως είναι αλήθεια
Αέρα τηγανιτό σερβίρει ένα εστιατόριο στην Ιταλία. Όπως αναφέρουν οι δημιουργοί ο σκοπός που έχει το πιάτο είναι να αναπαραστήσει την αίσθηση της αναπνοής καθαρού αέρα σε μεγάλο υψόμετρο. Το πιάτο έχει τίτλο «Aria Fritta» και σερβίρεται στο Feva Castelfranco.
Το πιάτο φτιάχνεται από ταπιόκα (άμυλο από τη ρία της κασάβα). Η η ταπιόκα πρώτα βράζεται, έπειτα ψήνεται και στο τέλος τηγανίζεται σε πολύ καυτό λάδι. Αφού στραγγιστεί από το λάδι, γεμίζεται με αέριο.
Στο πιάτο προσθέτουν και χοντρό αλάτι και το σερβίρουν πάνω σε μαλλί της γριάς με μυρωδικά.