«Χρησιμοποιημένες» και «κακοποιημένες» κούκλες του σεξ ανταλλάσσονται online

«Χρησιμοποιημένες» και «κακοποιημένες» κούκλες του σεξ ανταλλάσσονται online

Το ηλεκτρονικό φόρουμ όπου γίνεται ένα ιδιαίτερο αλισβερίσι

Τα πάντα πωλούνται και ανταλλάσσονται στο διαδίκτυο, ακόμα και μεταχειρισμένες κούκλες του σεξ. Ιδιοκτήτες που απλά... κουράστηκαν με τα αντικείμενα του πόθου τους, τώρα αναζητούν να τα ανταλλάξουν μέσω ενός διαδικτυακού φόρουμ όπου λαμβάνει χώρα ένας χορός πολλών δολαρίων. «Ανταλλάσσουν χρησιμοποιημένα ανταλλακτικά και "κακοποιημένες" κούκλες...», αναφέρει χαρακτηριστικά η βρετανική Sun.

Το The Doll Forum είναι αυτός ο ιντερνετικός προορισμός για τις κούκλες που αλλάζουν χέρια.Το σάιτ ξεκίνησε ως ένας ασφαλής παράδεισος για εκείνους που ήθελαν να ανταλλάξουν απόψεις και φωτογραφίες για τα νέα «μοντέλα» που βγαίνουν στην αγορά, ένα τύπου δηλαδή crash test. Τώρα όμως, έχει μετατραπεί σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ανταλλαγής για αγοραστές με χαμηλό προϋπολογισμό - αν υποθέσει κανείς πως μια τέτοια κούκλα έχει αρκετά τσιμπημένη τιμή, που μπορεί να φτάσει και τα 15.000 δολάρια.

Εδώ έρχεται το Doll Forum, που συγκεντρώσει ότι δεν επιθυμεί πια κάποιος και για άλλον είναι θησαυρός. Για παράδειγμα, ένας χρήστης θέλησε να «ξεφορτωθεί» μια πανύψηλη κούκλα για 250 δολάρια - ο ιδιοκτήτης τη δίνει σε τέτοια τιμή γιατί όπως έγραψε «έχει πολλές ζημιές». Ένας άλλος πιθανός αγοραστής, δημιούργησε ένα post στο οποίο έλεγε: «δώστε μου τις κακοποιημένες και κουρασμένες κούκλες σας».

Οι ενδιαφερόμενοι, σε γενικές γραμμές, όπως σημειώνει το δημοσίευμα, φροντίζουν να έχουν καθαρίσει επιμελώς τα επίμαχα σημεία αλλά δυστυχώς οι αγοραστές δεν έχουν τρόπο να μάθουν πόσο σχολαστικά έγινε.

Η ιστοσελίδα, έχει πάνω από 60.000 μέλη και υπερηφανεύεται για τα 1,4 εκατομμύρια posts.