Άγρια δολοφονία 76χρονου στην Κύπρο – Τον μαχαίρωσε και έβαλε φωτιά στο σπίτι

Άγρια δολοφονία 76χρονου στην Κύπρο – Τον μαχαίρωσε και έβαλε φωτιά στο σπίτι

Στα χέρια της αστυνομίας, ένας 21χρονος

Aνατροπή στην τραγωδία που συγκλόνισε την Κύπρο το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο θάνατος του 76χρονου που απανθρακώθηκε στο σπίτι του, δεν ήταν ατύχημα όπως φαίνεται καθώς η Αστυνομία διερευνά υπόθεση δολοφονίας.

Σύμφωνα με το sigmalive.com , η Αστυνομία, μετά και τα ευρήματα της νεκροτομής που κατέδειξε εσωτερική αιμορραγία μεταξύ άλλων, κατέληξε στη σύλληψη 21χρονου ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε ληστεία που σημειώθηκε σε σπίτι ηλικιωμένης στην ίδια περιοχή, για την οποία είχε συλληφθεί. Αξιολογώντας πληροφορίες, η Αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη του 21χρονου ο οποίος ήδη τελεί υπό κράτηση.

Ο 21χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι διέπραξε το έγκλημα ανακρινόμενος προφορικά. Κίνητρό του ήταν σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ληστεία. Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα αποτελέσματα της νεκροψίας που διενεργήθηκε χθες και σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, κατέδειξαν ότι ο θάνατος του ηλικιωμένου ήταν βίαιος. Οι ανακριτικές αρχές θεωρούν βέβαιο ότι ο νεαρός εισήλθε στο σπίτι του ηλικιωμένου για να τον ληστέψει ωστόσο η ληστεία εξελίχθηκε σε φόνο.

Ο 76χρονος που ζούσε μόνος του σε ισόγεια μονοκατοικία, ανασύρθηκε νεκρός από τις πυροσβεστικές δυνάμεις την περασμένη Κυριακή. Ο άτυχος άντρας, εντοπίστηκε νεκρός στο δωμάτιο του. Η Πυροσβεστική εκτίμησε ότι ο 76χρονος αντιλήφθηκε την φωτιά και προσπάθησε μάταια να την σβήσει.

Στην προσπάθεια του αυτή, όπως εκτιμούν οι πυροσβέστες, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο πάτωμα όπου και εντοπίστηκε από τους πυροσβέστες. Στο δωμάτιό του εντοπίστηκε ένα γκαζάκι υγραερίου, το οποίο εξερράγη και προκάλεσε δεύτερη εστία φωτιάς.