Έφτιαξε σαγιονάρες με τα Tweets του Τραμπ και ξεπούλησε

Έφτιαξε σαγιονάρες με τα Tweets του Τραμπ και ξεπούλησε

Μια καλή επένδυση με τα τιτιβίσματα του προέδρου των ΗΠΑ

Στο γυμνάσιο, έφτιαχνε μεταξωτά πουκάμισα και ιδιαίτερες τράπουλες αλλά τα τελευταία χρόνια, τα περισσότερα από τα έργα του είναι ψηφιακά - δηλαδή μέχρι που είχε την ιδέα πέρυσι να φτιάξει πλαστικές σαγιονάρες με τα αμφιλεγόμενα tweets του Αμερικανού προέδρου.

«Ρίξτε μια ματιά στα 40.000 tweets του Ντόναλτ Τραμπ και να είστε σίγουροι ότι θα δείτε πολλές  αντιφατικές απόψεις», δήλωσε ο 27χρονος Sam Morrison, φωτογράφος και καλλιτέχνης από το Λος Άντζελες, στο Business Insider. «Ήθελα να επισημάνω αυτή την υποκρισία».

Ο Morrison, αν και εργαζόταν full time σε διαφημιστική εταιρεία τα εγκατέλειψε όλα για να αφοσιωθεί στην παραγωγή των προϊόντων του. Μάλιστα, τύπωσε και συσκεύασε ο ίδιος, με το χέρι κάθε δημιουργία. Τα προϊόντα του βγήκαν στον κόσμο στις 5 Σεπτεμβρίου 2017, και συγκεκριμένα στο διαδίκτυο, στην σελίδα PresidentFlipFlops.com εκεί όπου προώθησε τα ιδιαίτερα υποδήματα. Μέσα σε ένα μήνα, κατάφερε και πούλησε και τα 1.000 ζευγάρια που είχε προς διάθεση και γρήγορα έγιναν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από τα τουιταρίσματα του 45ου προέδρου των ΗΠΑ που κοσμούν τα παπούτσια, ένα είναι του 2013 με το οποίο παρότρυνε τον τότε πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να μην επιτεθεί στη Συρία και ένα του 2017, με το οποίο ενημέρωνε για επίθεση στη Συρία.

Ήταν μια αρκετά καλή επένδυση αν αναλογιστεί κανείς ότι ξεπούλησε σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες κερδίζοντας 27,99 ανά ζεύγος. Δυστυχώς - για εκείνους που επιθυμούν να φορέσουν στα πόδια τους κάτι... προεδρικό- ο Morrison δε σκοπεύει να φτιάξει περισσότερα κομμάτια.