Επιχείρησε να κλέψει την λάθος γυναίκα

Επιχείρησε να κλέψει την λάθος γυναίκα

Η 22χρονη ήξερε πολεμικές τέχνες και ακινητοποίησε τον κλέφτη

Στη φυλακή κατάληξε ένας 18χρονος στη Βραζιλία, ο οποίος επιχείρησε να κλέψει το κινητό μιας 22χρονης, αλλά βρήκε το μπελά του, καθώς η νεαρή κοπέλα ήξερε jiu-jitsu και με μία λαβή τον ακινητοποίησε.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Μαναούς της Βραζιλίας, όταν δύο άνδρες επιβαίνοντας σε μοτοσικλέτα, πλησίασαν την 22χρονη Σαμπρίνα Λέιτες και την απείλησαν απαιτώντας να τους δώσει το κινητό τους τηλέφωνο. Αυτό όμως που ακολούθησε, δεν το περίμεναν. Η 22χρονη που ασχολείται τα τελευταία 4 χρόνια με το jiu-jitsu, τους επιτέθηκε με κινήσεις πολεμικών τεχνών και κατάφερε με μια λαβή να ακινητοποιήσεις τον 18χρονο Μαγκντίλ ντα Σίλβα.

Ο συνεργός του και οδηγός της μοτοσικλέτας,μην περιμένοντας την αντίδραση του θύματος, πανικοβλήθηκε και έσπευσε να εξαφανισθεί, αφήνοντας πίσω τον φίλο του. Η Λέιτε όπως κατέγραψε σε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο γείτονας της, ακινητοποίησε τον 18χρονο στο έδαφος, ο οποίος έβαλε τα κλάματα παρακαλώντας την να τον αφήσει και τον κράτησε εκεί, μέχρι να φθάσει στο σημείο η Αστυνομία.

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube: