Παιδόφιλος και η 12χρονη ερωμένη του έσφαξαν νεαρό και έφαγαν το μυαλό του

Παιδόφιλος και η 12χρονη ερωμένη του έσφαξαν νεαρό και έφαγαν το μυαλό του

«Δεν υπήρχε τίποτα άλλο να φάμε» είπαν όταν τους ανέκριναν οι αστυνομικοί

Ένα απίστευτης αγριότητας έγκλημα ήρθε στην επιφάνεια στη Ρωσία. Σύμφωνα με την αστυνομία ένας 21χρονος άνδρας μαζί με την 12χρονη φίλη του με την οποία διατηρεί ερωτικό δεσμό, έσφαξαν έναν 22χρονο, τον τεμάχισαν και στη συνέχεια μαγείρεψαν και έφαγαν το μυαλό του!

«Δεν υπήρχε τίποτα άλλο να φάμε», φέρεται να είπαν κατά την απολογία τους στους αστυνομικούς οι νεαροί εγκληματίες. Το κεφάλι του θύματος βρέθηκε μέσα στο φούρνο, ενώ το ξεκοιλιασμένο πτώμα και τα κομμένα χέρια ήταν κάτω από ένα λευκό πάπλωμα.

Όπως δήλωσε ένας αξιωματικός που ερεύνησε τον τόπο του εγκλήματος: «Το περιεχόμενο του τηγανιού δεν έμοιαζε με το φρέσκο κρέας που αγοράζουμε από το σούπερ μάρκετ». Το ειδεχθές έγκλημα έγινε στο διαμέρισμα του θύματος, ονόματι Alexander Popovich, στο χωριό Novinka, 60 χιλιόμετρα έξω από την Αγία Πετρούπολη, όπως αναφέρει η Sun.

Τα απομεινάρια του άτυχου άνδρα εντόπισε ο αδερφός του, που μπήκε στο σπίτι από το παράθυρο και αντίκρυσε το αποκρουστικό θέαμα.

«Επικρατούσε χάος σαν να είχαν μπει στο διαμέρισμα κλέφτες. Μετά είδα κάτι καλυμμένο με κουβέρτα και μέσα στο αίμα. Δεν ήξερα ότι ήταν εκείνος. Βγήκα έξω πανικόβλητος. Παρακαλούσα να μην είναι εκείνος. Κάλεσα έναν γείτονα και έσπασε την πόρτα. Με δύο γείτονες, έναν άνδρα και μια γυναίκα, μπήκαμε μέσα. Αμέσως κατάλαβα ότι εκεί βρισκόταν ο αδερφός μου», είπε.

Η ανήλικη το είχε σκάσει από το σπίτι του στο Sochi για να ζήσει τον έρωτά της με τον 21χρονο. Μάλιστα είχε γράψει στα social media: «Αγαπώ έναν ψυχάκια. Δεν θα τον αφήσω να μου φύγει, είναι δικός μου. Δεν χρειάζομαι κανέναν άλλο».

Οι γονείς της είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της και στην περιγραφή ανέφεραν πως δείχνει μεγαλύτερη από την πραγματική της ηλικία - γύρω στα 15 με 16.

Ο 21χρονος μακελάρης κατηγορείται για φόνο, ξεκοίλιασμα πτώματος και παιδοφιλία αντιμετωπίζοντας ποινή φυλάκισης 25 χρόνων, ενώ η ανήλικη κοπέλα στην οποία λόγω ηλικίας δεν μπορεί να αποδοθεί ποινική ευθύνη, έχει μεταφερθεί στο Κέντρο ανήλικων εγκληματιών της Αγίας Πετρούπολης.