Έφηβη αγκαλιάζει το αγόρι της πριν κλείσουν το μηχάνημα υποστήριξης

Έφηβη αγκαλιάζει το αγόρι της πριν κλείσουν το μηχάνημα υποστήριξης

«Σήμερα ήταν η πιο δύσκολη ημέρα για μένα και θα είναι μια ημέρα που δε θα μπορέσω να ξεχάσω»

Η φωτογραφία που ανήρτησε στα social media, έγινε αυτομάτως viral λόγω του σπαρακτικού της χαρακτήρα. Η 15χρονη Stephanie Ray αγκαλιάζει τον 16χρονο φίλο της Blake Ward, στο κρεβάτι της εντατικής όπου νοσηλευόταν, λίγο πριν οι γιατροί τον αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα που τον κρατούσαν στη ζωή.

Για το ύστατο αντίο, η έφηβη ξάπλωσε δίπλα από τον άτυχο νέο προκειμένου να έχει μια τελευταία αγκαλιά πριν φύγει από τη ζωή. Η 15χρονη, από το Ντάντλεϊ της Βρετανίας, ανήρτησε την εν λόγω εικόνα στη σελίδα που ανέβασε η οικογένεια του Blake στο Facebook προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την κηδεία του γιου τους. «Σήμερα ήταν η πιο δύσκολη ημέρα για μένα και θα είναι μια ημέρα που δε θα μπορέσω να ξεχάσω. Όπως μερικοί από εσάς γνωρίζετε, ο Blake είχε ένα τρομερό ατύχημα την Τρίτη και δεν έχω φύγει ούτε μια στιγμή από το πλευρό του. Όπως όλοι γνωρίζετε, ο Blake ήταν ένας καλός και τρυφερός άνθρωπος που θα έκανε τα πάντα για τον οποιοδήποτε. Χθες μας είπαν ότι δεν θα ανακάμψει ποτέ και πως ο εγκέφαλός του έχει σοβαρή βλάβη οπότε έπρεπε να πάρουμε τη δύσκολη απόφαση να αποσυνδέσουμε τα μηχανήματα...Πέθανε έχοντας τους γονείς του στο πλευρό του...», έγραψε στο κείμενο που συνόδευε τη φωτογραφία.

 

 

Ο νεαρός ήταν ένας από τους τρεις έφηβους που διασώθηκαν από τη θάλασσα στο Tywyn, Gwynedd στη βορειοδυτική Ουαλία, την περασμένη Τρίτη, αφού παρασύρθηκαν μακριά από την ακτή, ενώ βρισκόταν σε οικογενειακές διακοπές. Ο 16χρονος μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο Παίδων στο Λίβερπουλ και μπήκε άμεσα στην εντατική. Την Κυριακή ωστόσο, οι γιατροί αποφάσισαν να τον αποσυνδέσουν από το μηχάνημα που τον κρατούσε στη ζωή λόγω της μη αναστρέψιμης κατάστασής του.