Το τουίτ μίσους του τελευταίου συντρόφου του Τζορτζ Μάικλ

Το τουίτ μίσους του τελευταίου συντρόφου του Τζορτζ Μάικλ

Ο Fadi Fawaz έγραψε «George, σε μισώ» και θα διεκδικήσει νομικά μερίδιο της περιουσίας του πρόωρα χαμένου σταρ

Σάλο έχουν προκαλέσει τα οργισμένα tweets του τελευταίου συντρόφου του Τζορτζ Μάικλ, Fadi Fawaz, λίγο πριν συμπληρωθούν δύο χρόνια από το θάνατο του διάσημου τραγουδιστή.

Πρόσφατα, ο ο 45χρονος κομμωτής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό το μήνυμα: «George, σε μισώ» και άλλα προσβλητικά για τη μνήμη του τραγουδιστή, μηνύματα, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του περιβάλλοντος του πρόωρα χαμένου σταρ.

Στο διαδικτυακό του παραλήρημα, μεταξύ άλλων, ο Fawaz έγραφε ότι ο Μάικλ δεν πέθανε από φυσικά αίτια, όπως ανέφερε το επίσημο πόρισμα του θανάτου του, αλλά αυτοκτόνησε. ενώ σε ένα άλλο, ανέφερε: «Όταν κάποιος είναι ικανός να κάνει κακό στον εαυτό του, τότε είναι ικανός να κάνει ακόμα χειρότερα πράγματα».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ξάδελφο του Τζορτζ Μάικλ, Άνδρος Γεωργίου, πίσω από το ξέσπασμά του πρώην συντρόφου του τραγουδιστή, φαίνεται ότι υπάρχει εξήγηση: ο Fawaz βγάζει όλη αυτή τη χολή, επειδή τον πέταξε εκτός διαθήκης.

Σύμφωνα με τον Γεωργίου, ο τραγουδιστής, που «έφυγε» από τη ζωή στις 26 Δεκεμβρίου του 2016, άφησε την τεράστια περιουσία του στις αδελφές του, στο προσωπικό του και σε ιδρύματα. Και στον εραστή του, δεκάρα τσακιστή.

Πάντως, ο κομμωτής δεν θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα, απειλώντας να προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο για να διεκδικήσει το μερίδιο, που θεωρεί ότι του αναλογεί από την περιουσία...