Κινέζα διαλύει μια Ferrari 458 λίγα λεπτά αφού κάθισε στο τιμόνι (BINTEO)

Κινέζα διαλύει μια Ferrari 458 λίγα λεπτά αφού κάθισε στο τιμόνι (BINTEO)

Κάμερας παρακολούθησης της κυκλοφορίας κατέγραψε το ατύχημα

Μία κινέζα κατάφερε να καταστρέψει Ferrari 458 μόλις λίγα λεπτά μετά την ενοικίασή της από γραφείο στην πόλη Γενλίνγκ, όπως κατέγραψε κάμερα παρακολούθησης κυκλοφορίας, το βίντεο από την οποία δημιοσίευσε στην διαδικτυακή της έκδοση η Daily Mail.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γυναίκα πήγε σε γραφείο ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων μαζί με μία φίλη της και βγήκε από αυτό οδηγώντας περιχαρής το supercar αξίας περίπου 580.000 ευρώ. Μόλις λίγα λεπτά αργότερα διακρίνεται στο βίντεο να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, εξαιτίας και της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, να πέφτει πάνω στο κιγκλίδωμα που χωρίζει τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, να χτυπάει πλαγιομετωπικά μία διερχόμενη στο αντίθετο ρεύμα BMW X3 και να ακινητοποιείται με όλο το μπροστινό μέρος της Ferrari κατεστραμμένο. Ευτυχώς κανείς από τους εμπλεκόμενους στο ατύχημα δεν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στιγμές νωρίτερα η γυναίκα φέρεται να κατέγραφε βίντεο με το κινητό της ενώ οφηγούσε, στο οποίο ακούγεται να καυχιέται, για το ότι νοίκιασε αυτό το αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα, ενώ περίμενε σε φανάρι να ανάψει πράσινο, κατέγραψε το ταμπλό του αυτοκινήτου και ακούγεται να λέει: «Πρώτη φορά που οδηγώ μια Ferrari. Αυτό είναι πραγματικά το πιο εκπληκτικό συναίσθημα».

Δείτε το βίντεο του ατυχήματος που δημοσιεύθηκε στην dailymail.co.uk: