Καμικάζι πιλότους θα χρησιμοποιήσει ο Άσαντ κατά των “εισβολέων”

Καμικάζι πιλότους σχεδιάζει να επιστρατεύσει το καθεστώς Άσαντ σε περίπτωση μίας δυτικής επίθεσης στο έδαφος της Συρίας, σύμφωνα με αξιωματούχο του συριακού στρατού που μίλησε στη βρετανική εφημερίδα Guardian.

Ο ίδιος ανέφερε μάλιστα ότι ήδη αυτήν την εβδομάδα 13 πιλότοι δεσμεύτηκαν να σχηματίσουν “μία ομάδα μαρτύρων αυτοκτονίας για να αναχαιτίσουν τα Αμερικανικά πολεμικά αεροσκάφη”.

“Αν οι στρατοί των ΗΠΑ και της Βρετανίας εκτοξεύσουν έστω και έναν πύραυλο, θα εκτοξεύσουμε τρεις ή τέσσερις, και αν τα αεροσκάφη τους εισβάλουν στον εναέριο χώρο μας, θα αντιμετωπίσουν μία κόλαση φωτιάς. Αν δεν μπορούμε να καταρρίψουμε τα αεροσκάφη τους με επίγεια μέσα, έχουμε στρατιωτικούς πιλότους που είναι έτοιμοι να επιτεθούν σε αυτά τα ξένα αεροσκάφη με τα δικά τους αεροσκάφη και να τα τινάξουν στον αέρα”, δήλωσε ο αξιωματούχος.

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, υπάρχουν στη διάθεση του συριακού στρατού περισσότεροι από 8.000 μάρτυρες αυτοκτονίας, που είναι έτοιμοι να δράσουν ανά πάσα στιγμή για να σταματήσουν τους Αμερικανούς και τους Βρετανούς. “Και εγώ ο ίδιος είμαι έτοιμος να ανατιναχθώ εναντίον αμερικανικών αεροπλανοφόρων για να τα εμποδίσω να επιτεθούν στη Συρία και το λαό της”, υπογράμμισε.

Ο αξιωματούχος του συριακού στρατού διέψευσε ακόμα τα περί χρήσης χημικών όπλων από το καθεστώς Άσαντ. “Γιατί να χρησιμοποιήσουμε χημικά όπλα στην Αλ Γκούτα, όταν έχουμε κυβερνητικές δυνάμεις εκεί που έγινε η επίθεση;”, υποστήριξε.

“Είμαστε έτοιμοι για όλα. Μόνο ο Θεός μπορεί να πάρει τις ψυχές μας, όχι η Αμερική και η Βρετανία. Οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο μας απειλούν εδώ και πάνω από δύο χρόνια, νομίζουν ότι μας νοιάζει, αλλά είναι ανόητοι αν το πιστεύουν. Έχουμε πολεμήσει τους πιο εγκληματικούς τρομοκράτες στον κόσμο και δεν τα έχουμε παρατήσει, ούτε κουραστήκαμε”, σχολίασε ακόμα.