Δυο νεκροί στο Πλοίο της Αγάπης

Έγινε διάσημο μέσα από τη δημοφιλή σειρά της μικρής οθόνης "Το Πλοίο της Αγάπης". Πριν από λίγο καιρό, έκανε το τελευταίο του ταξίδι και όδευσε προς το τελευταίο του... λιμάνι.

Το διάσημο κρουαζιερόπλοιο, που είχε χρησιμοποιηθεί για τα γυρίσματα της ομώνυμης σειράς, βρίσκεται σε ειδικό ναυπηγείο όπου εργάτες το διαλύουν αποκολλώντας τα μέταλλα του.

Δυστυχώς η τελευταία αυτή πράξη στιγματίστηκε από το θάνατο δυο ανθρώπων, δυο εργατών που έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα την ώρα που εργάζονταν για τη διάλυση του σκαριού, αναφέρει ο τούρκικός Τύπους.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 9 Αυγούστου στο ναυπηγείο της παραλιακής πόλης Αλιάγα κοντά στη Σμύρνη, αναφέρει η εφημερίδα Μιλιέτ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι δυο εργάτες έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις στη διάρκεια εργασιών απάντλησης υδάτων στο μηχανοστάσιο.

Τo MS Pacific, πιο γνωστό με την ονομασία Pacific Princess της εταιρείας Quail Cruises, έγινε διάσημο στις δεκαετίες του 1979 και 1980 χάρη στην αμερικανική δημοφιλή σειρά, διαπλέοντας τους ωκεανούς για περίπου 250 επεισόδια.

Το πλοίο αγόρασε τουρκική εταιρεία για να το διαλύσει και να πουλήσει το μέταλλό του.