Έπιασαν στον αέρα δίχρονο κοριτσάκι που έπεσε από τον τέταρτο όροφο!

Όχι έναν αλλά τέσσερις αγίους είχε ένα δίχρονο κοριτσάκι στην Κίνα καθώς σώθηκε από βέβαιο θάνατο. Το μωρό βρισκόταν μόνο του στο διαμέρισμα του και ξαφνικά βρέθηκε να μισοκρέμεται έξω από το παράθυρο του σπιτιού του, στον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας.

Εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο δρόμο εργαζόμενοι μιας μεταφορικής εταιρείας που είδαν το κοριτσάκι να κρέμεται στο κενό. Αμέσως έκαναν έναν μικρό κύκλο για να μπορέσουν να πιάσουν το παιδί σε περίπτωση που έπεφτε. Και έτσι ακριβώς έγινε. Το μικρό κοριτσάκι έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό όμως, δύο από τους άνδρες που βρίσκονταν από κάτω, κατάφεραν να το πιάσουν στον αέρα και να μειώσουν την δύναμη που έπεφτε το παιδί. 

Οι δύο άντρες τραυματίστηκαν, ο ένας στον ώμο και ο άλλος στο κεφάλι, ενώ και το μικρό κοριτσάκι έχει μικρές εγδορές στο πρόσωπο αλλά είναι ζωντανό. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ η αστυνομία ανακρίνει τους γονείς οι οποίοι είχαν αφήσει μόνο του το δίχρονο κοριτσάκι στο διαμέρισμα.

Την απίστευτη αυτή ιστορία κατέγραψε κάμερα ασφαλείας γειτονικού κτιρίου και το βίντεο με τη δραματική διάσωση, κάνει το γύρο του διαδικτύου.