Έκρυβε τα νεκρά μωρά της για 5 χρόνια σε κινητό ψυγείο

Η Ρωσική αστυνομία συνέλαβε μια γυναίκα ύποπτη για τη δολοφονία πριν πέντε χρόνια των νεογέννητων διδύμων της και στη συνέχεια έκρυβε το σώμα τους για πέντε χρόνια στον καταψύκτη του  καταστήματος τροφίμων που εργαζόταν.

Η αστυνομία συνέλαβαν την 30χρονη γυναίκα, αφού εντόπισαν τις σορούς των δύο μωρών στο  καταψύκτη του κεντρικού μπακάλικου στην πόλη της Verkhnyaya Pyshma, περίπου 1.600 χιλιόμετρα από τη Μόσχα.

Σύμφωνα με τις αρχές, τα αγοράκια προφανώς γεννήθηκαν ζωντανά, αλλά πέθαναν από την παγωνιά. Η ίδια η γυναίκα είπε στους ανακριτές ότι γέννησε τα μωρά το 2008 αλλά, επειδή δεν τα ήθελε, τα έβγαλε στο μπαλκόνι του διαμερίσματός της για μια μέρα και μια νύχτα, προκειμένου να πεθάνουν από το πολικό ψύχος.  

Αρκετές εβδομάδες αργότερα, όταν ο καιρός άρχισε να ζεσταίνει, “έθαψε” τα κορμάκια των μωρών στον καταψύκτη του καταστήματος, όπου εργαζόταν μέχρι πρόσφατα. 

Τελικά, το προσωπικό του καταστήματος που άνοιξε για επισκευή τον  καταψύκτη και ανακάλυψη το μακάβριο και αποτρόπαιο περιεχόμενο του και ειδοποίησε την αστυνομία.