Η Ρίβα Στίνκαμπ ήταν έγκυος τη μέρα που δολοφονήθηκε

Στην απίστευτα τραγική ιστορία με το φόνο της Ρίβα Στίνκαμπ από τον Όσκαρ Πιστόριους έρχεται να προστεθεί μια ακόμη σκοτεινότερη πληροφορία: η 29χρονη κοπέλα ήταν έγκυος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Πιστόριους έμαθε τη μέρα εκείνη το νέο. Κάποιες εφημερίδες αναφέρουν ότι ήταν εκείνη η είδηση που τον οδήγησε στο φόνο.

“Η αστυνομία πιστεύει πως το μυστικό της εγκυμοσύνης ήταν αυτό που οδήγησε στα άκρα τον αθλητή με αποτέλεσμα να την πυροβολήσει” ανέφερε πηγή που ωστόσο δεν κατονομάζεται στα μέσα ενημέρωσης.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι την είδηση μεταδίδουν tabloid εφημερίδες ενώ στην Ευρώπη τη μετέφερε η επίσης tabloid εφημερίδα, Daily Star.

Ήδη πάντως, είχαν διατυπωθεί από τα tabloids και άλλες θεωρίες για το τι οδήγησε στο φονικό όπως ότι η Ρίβα έλαβε μήνυμα από τον πρώην σύντροφο της, τον παίκτη του ράγκμπι Φρανσουά Χουγκαρντ. Ο Πιστόριους φαίνεται να πίστευε πως ο αθλητής και το μοντέλο διατηρούσαν σχέσεις.

Πάντως, σύμφωνα με άλλη βρετανική εφημερίδα, τη Mirror, η οικογένεια της άτυχης κοπέλας διέψευσε την είδηση ότι η Ρίβα ήταν έγκυος.