ISIS καλεί μοναχικούς λύκους: Κυνηγήστε τους στη δουλειά και τη βόλτα τους!

«Κυνηγήστε τους όπως τα ζώα κυνηγούν τη λεία τους»

Το Ισλαμικό Κράτος απέκτησε Αγγλόφωνο (ναι στην κακιά γλώσσα της Δύσης) περιοδικό, διαδικτυακό. Και ήδη εκδόθηκε το δεύτερο τεύχος του. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα βεβαίως και προκειμένου να διαδώσουν την προπαγάνδα τους, οι τζιχαντιστές έκαναν το αγγλόφωνο περιοδικό.

Με ένα αιματοβαμμένο μαχαίρι στο εξώφυλλό του, το δεύτερο τεύχος καλεί τους… μοναχικούς λύκους, δηλαδή τους επίδοξους τζιχαντιστές που ζουν ανά τον κόσμο, να σκοτώσουν όσο πιο πολλούς δυτικούς μπορούν. «Κυνηγήστε τους σαν λεία» καλεί το περιοδικό Rumiyah «στη δουλειά τους… στις ήσυχες βόλτες τους… στα κοντινά σας nightclubs» αναφέρεται.

Επίσης περιέχει οδηγό με αναλυτικές οδηγίες για το πώς μπορεί κανείς να κάνει ένα τρομοκρατικό χτύπημα. Οι «άπιστοι» ονομάζονται «καφίρ» ή «καφρς». Ο οδηγός εικονογραφείται με φωτογραφίες αποκεφαλισμένων και όπλα. Μια φωτογραφία δείχνει κι ένα μικρό παιδάκι με όπλο.

«Μαχαιρώστε τους, πυροβολήστε τους, δηλητηριάστε τους, πατήστε τους με τα αυτοκίνητά σας» συνεχίζουν οι… συμβουλές και οι προτροπές των τζιχαντιστών προς τους ομοϊδεάτες τους. «Σκοτώστε τους όπου τους βρείτε μέχρι η κενότητα της αλαζονείας τους να γεμίσει από το φόβο και νε βρεθούν στα γόνατα, με τις πλάτες τους σπασμένες από το βάρος της μετάνοιας…» συνεχίζει.

«Οι απειλές αυτές είναι πολύ πραγματικές» σχολιάζουν οι ειδικοί σε θέματα τρομοκρατίας.

ΗΠΑ, Ευρώπη και Αυστραλία είναι στην κορυφή της λίστας των χωρών με κόκκινο συναγερμό πιθανού τρομοκρατικού χτυπήματος.