Το ISIS αναγκάζει διανοητικά καθυστερημένα παιδιά να γίνουν καμικάζι!

Αγοράζουν ή απαγάγουν παιδιά για να τα κάνουν σεξουαλικούς σκλάβους ή βομβιστές αυτοκτονίας

Παιδιά διανοητικά καθυστερημένα χρησιμοποιεί το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) εξαναγκάζοντάς τα να γίνουν καμικάζι αυτοκτονίας. Τη νέα συγκλονιστική αποκάλυψη για τις θηριωδίες των τζιχαντιστών κάνει μια νέα έκθεση του ΟΗΕ, την οποία δημοσιεύει η τουρκική  εφημερίδα «Cumhuriyet», μετά την αιματηρή επίθεση στη γαμήλια τελετή στο Γκαζίαντεπ.

Σύμφωνα με την έκθεση, οι τζιχαντιστές οδηγούν στην αυτοκτονία παιδιά τα οποία «μάλλον δεν συνειδητοποιούν καν τι κάνουν», όπως αναφέρεται στο έγγραφο της Επιτροπής Δικαιωμάτων των Παιδιών του ΟΗΕ.

Η εκπρόσωπος της Επιτροπής του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα των Παιδιών, Ρενάτε Βίντερ, αναφέρει ότι «το ISIS προχωρά σε απαγωγές παιδιών τα οποία εκμεταλλεύεται ως σκλάβους τού σεξ ή για βομβιστές αυτοκτονίας. Αυτά τα παιδιά μάλλον δεν συνειδητοποιούν καν τι κάνουν». Τον περασμένο Μάρτιο το Ισλαμικό Κράτος είχε χρησιμοποιήσει ένα νεαρό αγόρι ως βομβιστή αυτοκτονίας σε επίθεση σε γήπεδο στη Βαγδάτη, όπου σκοτώθηκαν 65 άνθρωποι, σύμφωνα με την ίδια.

Στην επαρχία Κουντούζ, στο Βόρειο Αφγανιστάν, οι Ταλιμπάν αγοράζουν παιδιά ηλικίας 6-8 ετών και τα διδάσκουν πώς να γίνουν βομβιστές αυτοκτονίας.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο βομβιστής του Γκαζίαντεπ, ήταν από 12 έως 14 ετών. Τον συνόδευαν δυο άνδρες οι οποίοι διέφυγαν λίγο πριν ο έφηβος πυροδοτήσει τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος.  Οι δυο άνδρες μάλιστα, προσπάθησαν να προκαλέσουν μεγαλύτερο πανικό, φωνάζοντας ότι θα ακολουθήσει «και δεύτερη έκρηξη», ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες.

Η τουρκική Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δύο υπόπτων, γράφει η «Cumhuriyet».