Φλεγόμενο προσγειώθηκε Boeing 777 στο Ντουμπάι

Οι επιβάτες είναι όλοι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με την εταιρεία και έχουν αποβιβαστεί από το αεροσκάφος.

Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίηση Boeing 777 της Emirates στο Ντουμπάι. Οι επιβάτες είναι όλοι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με την εταιρεία και έχουν αποβιβαστεί από το αεροσκάφος.

Το Boeing 777 πραγματοποιούσε πτήση από την πόλη Τριβάρντουμ της Ινδίας με προορισμό του Ντουμπάι.

Όλες οι πτήσεις προς τον τερματικό σταθμό του Ντουμπάι έχουν εκτραπεί ενώ στο σημείο εργάζονται δυνάμεις αντιμετώπισης περιστατικών εκτάκτου ανάγκης. 

Η αεροπορική εταιρεία, που ανήκει στο εμιράτο του Ντουμπάι, επιβεβαίωσε με ανακοίνωση στο Twitter το συμβάν, διευκρινίζοντας ότι προς το παρόν δεν είναι γνωστό το αίτιο του ατυχήματος.

Στιγμιότυπα που μεταδίδονται από τα μέσα ενημέρωσης δείχνουν στήλες καπνού να υψώνονται από την άτρακτο του αεροσκάφους στην πίστα του αεροδρόμιου.

Χθες, ένα Boeing 777-300 της Emirates, με προορισμό τις Μαλδίβες, πραγματοποίησε επείγουσα προσγείωση στη Βομβάη. Η πτήση Ντουμπάι-Μάλε κατευθύνθηκε προς τη Βομβάη εξαιτίας τεχνικού προβλήματος», ανακοίνωσε η εταιρεία. Οι επιβάτες εγκατέλειψαν σώοι το αεροσκάφος. Σύμφωνα με τα ινδικά μέσα ενημέρωσης , καπνός εντοπίσθηκε στο εσωτερικό της καμπίνας του αεροσκάφους.