Την περίμενε για 10 μέρες στο αεροδρόμιο, αλλά κατέληξε σε νοσοκομείο!

Ο πόνος της αγάπης

Λένε πως η αγάπη πονάει, αλλά για έναν Ολλανδό η αγάπη τον έστειλε στο νοσοκομείο. Ο 41χρονος Alexander Pieter Cirk, πέταξε από τη χώρα του στην επαρχία Hunan στη Κίνα προκειμένου να συναντήσει την φιλενάδα που γνώρισε online, με το όνομα Zhang. 

Το πλάνο του ωστόσο δεν είχε την ευτυχή κατάληξη που επιθυμούσε, μιας και ξόδεψε δέκα ημέρες στο αεροδρόμιο Changsha καθώς η "αγαπημένη" του δεν εμφανίστηκε ποτέ. Το τραγικό σε αυτή την περίπτωση, είναι το γεγονός ότι ο 41χρονος δεν αποχωρίστηκε για ούτε ένα λεπτό τη θέση του με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο με εξάντληση. 

Όπως είπε ο ίδιος στα μίντια της χώρας, γνώρισε την 26χρονη Zhang μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό πριν από δυο μήνες, οπότε και άνθισε το ρομάντζο τους. Ο ερωτευμένος Ολλανδός έγινε... ιπτάμενος Ολλανδός όταν αποφάσισε να την επισκεφτεί στη χώρα της, ωστόσο όταν έφτασε στο αεροδρόμιο, διαπίστωσε πως δεν τον περίμενε κανείς.

Όσο για τη νεαρή, αυτή επικοινώνησε με τοπικό κανάλι και έδωσε τη δική της εκδοχή. "Η ρομαντική μας ιστορία είχε προχωρήσει, αλλά μετά άρχισε να γίνεται εμμονικός με εμένα. Μια μέρα, μου έστειλε φωτογραφίες από τα αεροπορικά εισιτήρια και θεώρησα πως έκανε πλάκα. Δε επικοινωνήσαμε έκτοτε", είπε και πρόσθεσε ότι όταν ο 41χρονος έφτασε στο αεροδρόμιο, εκείνη βρισκόταν μακριά, σε κάποια κλινική όπου προχώρησε σε αισθητική επέμβαση.