Γυναίκα 128 κιλών, συνέθλιψε και σκότωσε τον σύζυγό της

Έπεσαν από τις σκάλες και τραυματίστηκαν θανάσιμα

Μια παχύσαρκη γυναίκα από την Ινδία, γλύστρισε στις σκάλες του σπιτιού της, προσγειώθηκε πάνω στον σύζυγό της και βρήκαν και οι δυο τραγικό θάνατο σε ένα απίστευτο ατύχημα.

Η Manjula Vithlani, 68 ετών από την περιοχή Ramdham, κατέβαινε τη σκάλα με βιασύνη προκειμένου να βρεθεί όσο το γρηγορότερο κοντά στον άρρωστο γιο της, Ashish που βρισκόταν στο κάτω πάτωμα. Ο σύζυγός της Natvarlal υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις όταν η σύντροφός του βάρους 128 κιλά, τον τραυμάτισε πέφτοντας επάνω του. 

Όπως αναφέρουν οι Times of India, ο άρρωστος γιος του ζευγαριού Ashish υπέφερε από αναπνευστικά προβλήματα. "Στις 4 το πρωί, η σύζυγος του Ashish, Nisha κατέβηκε τις σκάλες για να πάρει από το φαρμακείο του σπιτιού κάποια φάρμακα. Οι γονείς του νεαρού ξύπνησαν και βιαστικά προσπάθησαν να κατέβουν τις σκάλες. Εντούτοις, η Manjula  έχασε την ισορροπία της και γλίστρησε. Έπεσε πάνω στον Natvarlal. Και οι δυο πέθαναν από εγκεφαλική αιμορραγία", ανέφερε ο αξιωματικός της αστυνομίας Pradhyuman Ravaiya.