Γκάμι: Παιδεραστής ο πατέρας που εγκατέλειψε το μικρό αγοράκι

Το γύρο του κόσμου έκανε η ιστορία του μικρού Γκάμι που γεννήθηκε στην Ταϋλάνδη, από παρένθετη μητέρα για λογαριασμό ενός ζευγαριού από την Αυστραλία.

Το ζευγάρι των Αυστραλών εγκατέλειψε τον 6 μηνών σήμερα Γκάμι επειδή πάσχει από συγγενή καρδιοπάθεια και σύνδρομο Down και η παρένθετη μητέρα αποφάσισε να το κρατήσει, μια κίνηση που προκάλεσε συγκίνηση και επιδοκιμασία παγκοσμίως.

Όμως, όλο και πιο συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα. Ο σύζυγος του ζευγαριού από την Αυστραλία βαρύνεται με ποινικό μητρώο παιδεραστή και είχε καταδικαστεί σε τριετή φυλάκιση μετά από σεξουαλική επίθεση κατά δυο μικρών κοριτσιών ηλικίας κάτω 10 ετών.

Η σύζυγός του τον στήριξε λέγοντας ότι: "Είναι καλός άνθρωπος. Οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Αυτό δεν δεν σημαίνει ότι θα είναι κακός άνθρωπος για πάντα" σύμφωνα με το τοπικό δίκτυο, το Channel Nine.

Η παρένθετη μητέρα γέννησε για το ζευγάρι δίδυμα αλλά παράτησαν τον Γκάμι εξαιτίας της κατάστασης της υγείας του.

Ωστόσο το ζευγάρι αρνήθηκε τις κατηγορίες χθες, Δευτέρα, λέγοντας πως ο γιατρός στην Ταϋλάνδη δεν τους είχε ενημερώσει ότι γεννήθηκε και ένα αγοράκι.

Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί σχεδόν 200.000 δολάρια από έρανο που έκανε αυστραλιανή φιλανθρωπική οργάνωση για την κάλυψη των ιατρικών εξόδων του βρέφους, το οποίο είχε ανάγκη από επείγουσα ιατρική φροντίδα καθώς εισήχθη στο νοσοκομείο της Μπανγκόκ με πνευμονική λοίμωξη.