Σαουδάραβας υπερήρωας σταματά φορτηγό με τα πόδια!

Είναι ένας κοινός πολίτης μα έχει "φτερά" στα πόδια! Έχει, όπως φαίνεται και από το απίστευτο βίντεο, δυνατή καρδιά, θέληση και τόλμη.

Κοινώς, "το 'λεγε η ψυχούλα του"! Ένας Σαουδάραβας αποδείχθηκε ανέλπιστος σύμμαχος της Αστυνομίας της χώρας στην καταδίωξη ενός ύποπτου φορτηγού που αρνήθηκε να σταματήσει σε έλεγχο.

Το συμβάν έλαβε χώρα στην ανατολική Σαουδική Αραβία και αμέσως περιπολικά της τοπικής Αστυνομίας κυνήγησαν το φορτηγό στον κεντρικό αυτοκινητόδρομο. Γρήγορα, το κυνηγητό μετατράπηκε σε καταδίωξη. Ο οδηγός του φορτηγού κινούνταν "με τσίτα τα γκάζια" και τα περιπολικά βρίσκονταν από πίσω του.

Ξάφνου, ως από μηχανής Θεός, ένας Σαουδάραβας ντυμένος με παραδοσιακή λευκή φορεσιά, ένα σαλβάρι τύπου ρόμπας, εμφανίζεται από τα δεξιά του οδοστρώματος, όπου εξελισσόταν η καταδίωξη και τρέχει πιο γρήγορα και από τα περιπολικά, που μέχρι τότε δεν είχαν καταφέρει να προλάβουν το φορτηγό!

Εκείνος όμως, σαν... άλλος σουπερήρωας, προς έκπληξη όλων, τα καταφέρνει. Φτάνει το φορτηγό!

Και όχι μόνο αυτό! Το ακουμπά, πιάνεται από την καρότσα, σκαρφαλώνει εν κινήσει, ως άλλος... Spiderman και περνάει μέσα. Έπειτα, από το παράθυρο (!) μπαίνει στην καμπίνα του οδηγού και τον αναγκάζει να ακινητοποιήσει το όχημα μπροστά στα έκπληκτα βλέμματα των αστυνομικών της Σαουδικής Αραβίας!

Ευτυχώς που υπήρχε η... άγρυπνη κάμερα για να καταγράψει το συμβάν και τα λεπτά δόξας του!

Δείτε το βίντεο και θαυμάστε!