Ο Ντένις Ρόντμαν σε ρόλο… Μέριλιν Μονρόε

Το κλασικό "Happy Birthday" τραγούδησε σήμερα ο διάσημος μπασκετμπολίστες Ντένις Ρόντμαν στον ηγέτη της Βόρειας Κορέας και "καλύτερού του φίλου" , Κιμ Γιονγκ Ουν. 

Ο Ρόντμαν άρχισε να τραγουδάει το "Χαρούμενα Γενέθλια" πριν την έναρξη ενός αγώνα μπάσκετ μεταξύ πρώην παικτών του αμερικανικού NBA και της ομάδας μπάσκετ της Βόρειας Κορέας, ο οποίος διοργανώθηκε προς τιμήν του Κιμ Γιονγκ Ουν. 

Ο μπασκετμπολίστας παρότρυνε το κοινό να συμμετέχει και 14.000 χιλιάδες Βορειοκορεάτες άρχισαν να χτυπάνε ρυθμικά παλαμάκια, με στρατιωτική πειθαρχία και ρυθμό. 

Στις κερκίδες βρισκόταν φυσικά ο ηγέτης μαζί με την σύζυγό του και δεκάδες κυβερνητικούς αξιωματούχους. Χωρίς να εχει γίνει επισήμως γνωστό, τα γενεθλια του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι στις 8 Ιανουαρίου.  

Είναι το τέταρτο ταξίδι του Ρόντμαν στην Πιονγιάγκ, Ο ίδιος έχει κατακριθεί από οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων για τις σχέσεις του με το καθεστώς της Βόρειας Κορέας και οι ΗΠΑ έχουν ξεκαθαρίσει ότι ο μπασκετμπολίστας δεν εκπροσωπεί την Ουάσινγκτον σε αυτά τα ταξίδια.