Μωρό παίζει σε νερά γεμάτα κροκόδειλους

Είναι γνωστό πως ένα παιδάκι εννιά μηνών, λίγα πράγματα μπορεί να φοβάται. Σίγουρα ανάμεσα σε αυτά δεν ανήκουν οι κροκόδειλοι. Στην περιοχή Cahills Crossing της Αυστραλίας, ένας μπαμπάς πήγε για ψάρεμα μαζί με τους φίλους του, σε ένα σημείο γνωστό για τους πληθυσμούς κροκοδείλων που φιλοξενεί.

Ανάμεσά τους και το εννιά μηνών παιδί του, το οποίο και έβγαλε πολυάριθμες φωτογραφίες ενώ πλατσουρίζει αμέριμνο σε ένα, δυνητικά, άκρως επικίνδυνο περιβάλλον.

Οι φωτογραφίες ανέβηκαν στο λογαριασμό του Facebook και προκάλεσαν αντιδράσεις, καθώς η συγκεκριμένη περιοχή είναι γνωστή για το μεγάλο αριθμό γιγαντιαίων κροκοδείλων που διαθέτει. Αφότου το θέμα πήρε έκταση, ο υπεύθυνος ασφαλείας της περιοχής υπενθύμισε στους επισκέπτες πως υπάρχουν επιτόπου πινακίδες που απαγορεύουν την κολύμβηση σε αυτά τα νερά, ενώ ορίζουν αυστηρά το πού μπορεί κάποιος να ψαρέψει.

Το Cahills Crossing αποτελεί μέρος του ποταμού East Alligator River, ωστόσο η μαμά του παιδιού, δηλώνει πλήρη εμπιστοσύνη στην κρίση του συντρόφου της…

Πάντως το 1987 ένας άνθρωπος είχε χάσει τη ζωή του στο σημείο όταν παρασύρθηκε στο ποτάμι από την παλίρροια και βρήκε το θάνατο από επίθεση ενός μεγάλου κροκόδειλου.