Βρέθηκε η σορός του Μισόνι

Δέκα μήνες μετα την μυστηριώδη εξαφάνισή τους, η σορός του γνωστού σχεδιαστή μόδας Βιτόριο Μισόνι βρέθηκε σήμερα ανοικτά των ακτών της Βενεζουέλας. Το αεροσκάφος που επέβαινε ο σχεδιαστής, η γυναίκα του και άλλα 3 άτομα χάθηκε από τα ραντάρ στις 4 Ιανουαρίου κι έκτοτε αγνοούνταν.

Τα απομεινάρια του ζεύγους Μισόνι βρέθηκαν μέσα στο αεροσκάφος  Islander yv2615, μαζί με αυτά του φιλικού ζευγαριού Γκουίντο Φορέστι και Ελντα Σκαλβέντζι, καθώς και του συγκυβερνήτη και έφεραν ακόμα τη ζώνη ασφαλείας.

Οι δύτες ανέσυραν τις 5 σωρούς, οι οποίες μεταφέρθηκαν σε νεκροτομείο του Καράκας. Εκεί θα φτάσουν αργά το βράδυ απόψε και οι συγγενείς του ζεύγους Μισόνι και των άλλων θυμάτων, για το θλιβερό καθήκον της αναγνώρισης των θυμάτων και του επαναπατρισμού των σορών.

Η σορός του κυβερνήτη, Ζερμάν Μαρσάντ, έχει εντοπιστεί μέσα στο βυθισμένο αεροσκάφος και οι δύτες προσπαθούν να την απεγκλωβίσουν και να την ανασύρουν στην επιφάνεια.

Την πληροφορία έδωσε στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA Ιταλός επιχειρηματίας που ζεις το Λος Ρόκες.

Παράλληλα ξεκίνησε η επιχείρηση ανάσυρσης των σορών του Μισόνι, της συζύγου του, του φιλικού ζευγαριού Γκουίντο Φορέστι και Ελντα Σκαλβέντζι, καθώς και του συγκυβερνήτη, οι οποίοι παγιδεύτηκαν στο αεροσκάφος όταν αυτό κατέπεσε στη θάλασσα.

Παρότι η είδηση ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο, η οικογένεια Μισόνι δεν την έχει ακόμα επιβεβαιώσει.

Ο πατέρας του, Οτάβιο, που ίδρυσε το γνωστό οίκο πέθανε φέτος σε ηλικία 92 ετών και δυστυχώς δεν έμαθε ότι εντοπίστηκε η σορός του γιου του. 

Διαβάστε στο news.gr: Το βασίλειο και η κατάρα της οικογένειας Μισόνι