Μπαράζ συλλήψεων στην Ταϋλάνδη μετά από σοκαριστικά tweets της Ριάνα

Τη μια σύλληψη μετά την άλλη κάνουν οι αρχές της Ταϋλάνδης μετά από tweets που ανέβασε στο λογαριασμό της η διάσημη τραγουδίστρια Ριάνα.

Η τραγουδίστρια φαίνεται εντυπωσιασμένη από τα ήθη, τα έθιμα και τα... ανήθικα της χώρας και τα όσα μοιράστηκε με τους 32 εκατομμύρια followers της στο Twitter έκαψαν κόσμο.

Η τελευταία σύλληψη αφορά έναν ιδιοκτήτη στριπτιζάδικου. Η Ριάνα επισκέφτηκε το μέρος και δήλωσε ξαφνιασμένη από το γεγονός ότι είδε "μια γυναίκα από την Ταϋλάνδη να βγάζει ένα ζωντανό πτηνό, 2 χελώνες, ένα ψαλίδι, βελάκια και μια μπάλα πινγκ πονγκ από το αιδοίο της".

Οι αρχές της Ταϋλάνδης θορυβήθηκαν από τα όσα "κελάηδησε" η τραγουδίστρια και προχώρησαν σε παρακολουθήσεις και συλλήψεις.

Λίγες μέρες νωρίτερα είχαν συλλάβει ακόμη 2 ανθρώπους για παράνομη εμπορεία ζώων που απειλούνται με εξαφάνιση μετά από μια φωτογραφία που ανέβασε η Ριάνα στην οποία κρατούσε αγκαλιά έναν βραδύποδα, ένα θηλαστικό που απειλείται με εξαφάνιση.

Τόσο οι αρχές της Ταϋλάνδης, όσο και οι περιβαλλοντικές οργανώσεις απηύθυναν έκκληση προς την τραγουδίστρια να ωθεί τους οπαδούς της να προστατεύουν τα ζώα που βρίσκονται σε κίνδυνο και να μην τραβούν φωτογραφίες με ζώα που τους δίνουν επιτήδειοι που τα εκμεταλλεύονται.