Λόρνα 8 ετών: Μου έλεγε να γδυθώ και να ανοίξω τα πόδια μου

Είναι ένα από τα πολλά θύματα on line σεξουαλικής εκμετάλλευσης στις Φιλιππίνες

Η Λόρνα (δεν είναι το πραγματικό της όνομα για ευνόητους λόγους), είναι ένα 8χρονο κορίτσι από της Φιλιππίνες. Στο παρακάτω βίντεο της UNICEF, δεν φαίνεται το πρόσωπό της, εξιστορεί την φρικτή περιπέτειά της ως θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από έναν αρρωστημένο γείτονά της. 

"Μου είπε να βγάλω τα ρούχα μου και να ανοίξω τα πόδια μου και να αρχίσω να τρίβω τους μηρούς μου. Ήταν λευκός και τριχωτός", λέει για τον εφιάλτη που έζησε. "Ξεκίνησα να κάνω σόου όταν ήμουν επτά ετών, τρεις φορές την ημέρα. Το άτυχο κορίτσι, αναγκαζόταν να κάνει σεξουαλικές πράξεις μπροστά σε μια webcam για αγνώστους οι οποίοι πλήρωναν για να δουν το σόου. Η Λόρνα είναι ένα από τα πολλά θύματα on line σεξουαλικής εκμετάλλευσης στις Φιλιππίνες - υπολογίζεται ότι ο αριθμός των παιδιών αυτών, ξεπερνάει τις δεκάδες χιλιάδες. 

Όπως λέει και η ίδια, τα χρήματα που λάμβανε - εν αγνοία της μητέρας της -, τα έδινε για την αγορά τροφής. Ζούσε σε μια φτωχή οικογένεια, σε υποβαθμισμένη συνοικία της Μανίλα αλλά τώρα ζει σε άσυλο παιδιών της UNICEF όταν τη διέσωσε η αστυνομία. Μένει χωριστά από την οικογένειά της, και θέλει να ξεχάσει: "Νιώθω θυμό και θέλω να ξεχάσω". Της λείπουν οι γονείς της και ελπίζει μια μέρα να είναι και πάλι μαζί.