Γάζα-Συγκλονιστική εικόνα: Παιδιά τρέχουν λίγο πριν τα χτυπήσει βόμβα

Μια συγκλονιστική εικόνα ανέβασε στο Twitter ο χρήστης Trevor Hogan. Η εικόνα δείχνει τρία αγόρια από τα Παλαιστινιακά Εδάφη, δευτερόλεπτα πριν τα χτυπήσει και τα σκοτώσει η βόμβα από τα ισραηλινά σκάφη.

Οι Ισραηλινοί βομβάρδισαν από θαλάσσης παραλία στη Λωρίδα της Γάζας, εν ώρα αιχμής. Τα παιδιά ήταν μέλη μιας οικογένειας ψαράδων.

Η εικόνα καταγράφει τις τελευταίες τραγικές στιγμές των παιδιών που τρέχουν να σωθούν.

Διαβάστε σχετικά: Συζητούν για εκεχειρία ενώ συνεχίζεται το σφυροκόπημα από αέρος

Τέσσερα παιδιά σκοτώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης από το βομβαρδισμό που κατέστρεψε μια καμπάνα η οποία βρισκόταν στην παραλία όπου έπαιζε μια ομάδα παιδιών, 200 μέτρα από το ξενοδοχείο στο οποίο έχουν καταλύσει δημοσιογράφοι.

Διαβάστε: Γάζα - Εικόνες σοκ: Σκοτώθηκαν παιδιά που έπαιζαν μπάλα σε παραλία

Νωρίτερα ένας ισραηλινός πύραυλος έπληξε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια στο Χαν Γιούνες στο νότιο τμήμα του παλαιστινιακού θύλακα. Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν μεταξύ των οποίων ένα αγόρι 10 ετών και μια γυναίκα 65 ετών, ενώ πέντε ακόμη τραυματίστηκαν.

Λίγο νωρίτερα ένα μέλος της ίδιας οικογένειας, ένας άνδρας 33 ετών, είχε σκοτωθεί μαζί με έναν άλλον άνδρα όταν ένα ισραηλινό άρμα μάχης που βρισκόταν στην άλλη πλευρά των συνόρων άνοιξε πυρ εναντίον του Χαν Γιούνες.

Από την 8η Ιουλίου οι μαχητές του ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς έχουν ρίξει περισσότερες από 1.200 ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ και ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι έχει διεξαγάγει 1.500 επιδρομές εναντίον της Γάζας.