Μαλαισία: Τα κινητά των επιβατών του χαμένου αεροσκάφους χτυπούν!

Το μυστήριο που περιβάλλει το χαμένο αεροσκάφος της Malaysia Airlines βαθαίνει ακόμα περισσότερο, καθώς τα κινεζικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι συγγενείς των επιβατών τους καλούν στα κινητά τους τηλέφωνα, τα οποία χτυπούν κανονικά χωρίς ωστόσο να απαντά κανείς. 

 

Σύμφωνα μάλιστα με την βρετανική Mirror, η αδελφή ενός από τους Κινέζους επιβάτες του μοιραίου Boeing, πήρε τηλέφωνο στο κινητό του ζωντανά στην τηλεόραση.

"Σήμερα πήρα τηλέφωνο δύο φόρες τον μεγαλύτερο αδελφό μου . Και τις δύο φορες χτυπούσε κανονικά. Αν το σήκωνε κάποιος, η αστυνομία θα μπορούσε να εντοπίσει τη θέση και υπάρχει μια πιθανότητα να είναι ακόμα ζωντανός ", δήλωσε η Bian Liangwei.

 

Ένας άνδρας από το Πεκίνο κάλεσε επίσης τον αδελφό του στο αεροπλάνο. Το κινητό τηλέφωνο χτύπησε τρεις φορές πριν φανεί ότι κάποιος το έκλεισε, αναφέρει η εφημερίδα Shanghai Daily. Μάλιστα, ο άνδρας αυτός κάλεσε στο κινητό ενώπιον των δημοσιογράφων και στη συνέχεια ενημέρωσε και την αεροπορική εταιρία.  

 

Από την πλευρά του, ο εμπορικός διευθυντής της Malaysia Airlines δήλωσε και αυτός ότι έπαιρνε τηλέφωνο τα μέλη του πληρώματος στα κινητά τους, τα οποία επίσης έδειχναν ότι καλούσαν χωρίς να απαντήσει κανείς. 

 

Όλα τα νούμερα των κινητών τηλεφώνων των εξαφανισμένων επιβατών και πληρώματος έχουν δοθεί στις αρμόδιες αρχές της Κίνας και της Μαλαισίας.