Σε δημοπρασία ο…μαχητικός εξοπλισμός του Bruce Lee

O Bruce Lee φόρεσε τη διάσημη στολή , με τις μαύρες ρίγες , για την ταινία "Game of Death". Είναι μία από τις μόλις δύο στολές που φοριούνται από τον Lee κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων , και έχει εμπνεύσει αφιερώματα στο λαϊκό πολιτισμό που ξεκινούν από τον Quentin Tarantino στο " Kill Bill" έως το ένα το βιντεοπαιχνίδι του " Grand Theft Auto".

Η στολή είναι ένα από τα 14 αντικείμενα σε μια συλλογή από προσωπικά αντικείμενα του ηθοποιού, η οποία αναμένεται να αγγίξει τουλάχιστον το 129.000 δολάρια σε δημοπρασία .

Η πώληση σηματοδοτεί την πρώτη φορά που αυτά τα κομμάτια προσφέρονται στο Χονγκ Κονγκ , σύμφωνα με την Anna Lee , αντιπρόεδρο της δημοπρασίας Spink, η οποία πωλεί τα αντικείμενα για λογαριασμό ενός ανώνυμου συλλέκτη στην κινηματογραφική βιομηχανία των ΗΠΑ .

Ένα ξύλινο nunchaku ( σπαστό κοντό ραβδί συνδεδεμένο με αλυσίδα) και ένα πράσινο μπαμπού μαστίγιο που χρησιμοποιούνται στην κεντρική σειρά μάχών στο "Game of Death" αναμένεται να δημοπρατηθούν 32.000 δολάρια - τιμή έναρξης - και 9700 δολάρια, αντίστοιχα .

Όλες οι παρτίδες συνοδεύονται από πιστοποιητικό αυθεντικότητας, υπογεγραμμένο από τα μέλη της οικογένειας του Bruce Lee και τους φίλους , οι οποίοι κληρονόμησε τα αντικείμενα το 1973 μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Lee στην ηλικία των 32.