Βρετανίδα στρατιώτης γέννησε χωρίς να γνωρίζει για την εγκυμοσύνη της

Στο πλαίσιο στρατιωτικής αποστολής έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωρό

Τα ευχάριστα για μία Βρετανή στρατιώτη, που υπηρετεί στο Αφγανιστάν ήρθαν λίγο απρόοπτα, καθώς δεν είχε αντιληφθεί ότι ήταν έγκυος. Έτσι, έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι στο νοσοκομείο εκστρατείας του στρατοπέδου Μπάστιον, εκεί όπου υπηρετεί και ο πρίγκηπας Χάρι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας της Μεγάλης Βρετανίας, η μητέρα και το βρέφος είναι σε καλή κατάσταση. Μάλιστα, η βρετανική κυβέρνηση έστειλε ειδικούς γιατρούς για να φροντίσουν την περίθαλψη και τη μεταφορά τους στη Γηραιά Αλβιώνα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail, η οποία έφερε πρώτη στο φως την είδηση, η γυναίκα δεν γνώριζε ότι είναι έγκυος. Η νεαρή μητέρα ένιωσε έντονους πόνους και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Εκεί ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι θα γεννούσε, σύμφωνα με τη Mail που επικαλείται στρατιωτικές πηγές.

Το νοσοκομείο εκστρατείας του στρατοπέδου Μπάστιον, όπου συνέβη το περιστατικό, παρότι συνήθως χρησιμοποιείται για την φροντίδα όσων έχουν υποστεί τραύματα από σφαίρες, έφερε σε πέρας την αποστολή του με επιτυχία, δεδομένου ότι θεωρείται ένα από τα καλύτερα εξοπλισμένα νοσηλευτικά ιδρύματα.