Μπαλατσινού: Πώς ανακοίνωσε στα παιδιά τον χωρισμό με τον Κωστόπουλο

Tζένη Μπαλατσινού: Έτσι ανακοίνωσε στα παιδιά της για τον χωρισμό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΑΚΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
02/06/2015 10:20:12 πμ
Γιορτάζουμε 2 χρόνια People με το πρώτο #PeopleRun. 14/06/2015 στο Πάρκο Αντώνη Τρίτση. Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή
jenny balatsinou avgoulis omikron
Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε για τον τρόπο που καταφέρνει να γοητεύει σήμερα και πώς είναι να βιώνει την κατάσταση της single μαμάς. Η συζήτηση φυσικά και δεν μπορούσε να μην περιλαμβάνει τον χωρισμό της από τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Ρωτήθηκε λοιπόν αν το φλερτ αποτελεί κομμάτι νέας της καθημερινότητας. Πώς λειτουργεί μια τόσο διάσημη γυναίκα σε αυτόν το τομέα, κι ενώ υπήρξε για χρόνια παντρεμένη με τον Πέτρο Κωστόπουλο; Η Τζένη απάντησε με γελώντας: «Δεν ξέρω... το μαθαίνω».

Η κουβέντα πέρασε και στα παιδιά της παρουσιάστριας και την διαδιασία που ακολούθησε. «Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη συνταγή. Κάθε γονιός ξέρει το παιδί του και το βοηθά να διαχειρίζεται τις δύσκολες καταστάσεις με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό κάναμε κι εμείς, έχοντας πάντα, όμως, δύο πράγματα κατά νου: την ειλικρίνεια και την αγάπη. Σε ένα τόσο ευαίσθητο και προσωπικό θέμα, δεν μπορεί να δώσει κανείς συμβουλή, παρά μόνο οι ειδικοί», ανέφερε χαρακτηριστικα στο περιοδικό Celebrity.