Το timeline ενός χωρισμένου άντρα στο Facebook

Χάρη στα social media, ένας χωρισμός στις μέρες μας δεν είναι το ίδιο όπως ήταν μια δεκαετία πριν.

Οι χωρισμοί πια και οι συνέπειές τους έχουν ...έναν πιο δημόσιο χαρακτήρα και όλα αυτά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να σας βάλουν στον πειρασμό να δημοσιεύσετε πράγματα που ενδεχομένως δεν θα αποκαλύπτατε σε διαφορετική περίπτωση. Το πιθανότερο είναι να βάζατε ένα λυπηρό τραγούδι στη διαπασών και να βγαίνατε με τους κολλητούς σας να τα πείτε και να τα πιείτε! Τώρα όμως μπορείτε να δημοσιεύσετε ένα τραγούδι στον λογαριασμό σας στο Facebook με μια λεζάντα και όλοι οι φίλοι σας από κάτω να εκφράσουν την συμπαράστασή τους με ένα Like και «βλακώδη» σχόλια για την πρώην σας (άραγε γιατί δεν σας τα λένε πριν χωρίσετε;)

«Τρυπώσαμε» στο προφίλ ενός φρεσκοχωρισμένου άντρα στο Facebook (προφανώς δεν έχετε πρόσβαση πια, είτε γιατί σας διέγραψε είτε γιατί σας μπλόκαρε) και ιδού τα αποτελέσματα!

Το πρώτο βράδυ
Το πρώτο βράδυ του χωρισμού το πιθανότερο είναι να γράψει ένα status τύπου: «...Η καρδιά μου πονάει. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που μου συμβαίνει!» Μετά θα ξαπλώσει στο κρεβάτι, ίσως κλάψει και λίγο και θα το ρίξει στο τσιγάρο. Αν δεν καπνίζει, το πιθανότερο είναι να το ξεκινήσει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο baby.gr