Face Yoga: η πιο φυσική μέθοδος αντιγήρανσης!

Η face yoga είναι μια μοναδική φυσική μέθοδος αντιγήρανσης για το πρόσωπο και το λαιμό. Μάθετε πώς μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τα σημάδια του χρόνου και πώς ακριβώς λειτουργεί με 4 απλά βήματα.

Βήμα 1: Γυμνάζει τους μυς του προσώπου

Το πρόσωπο και ο λαιμός έχουν 57 μυς και αν συνειδητοποιήσετε τι σημαίνει να είναι αυτοί γυμνασμένοι, τότε θα καταλάβετε αμέσως ότι η face γοga είναι αυτό που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τα σημάδια του χρόνου πολύ περισσότερο και από τα καλλυντικά προϊόντα ή τις επεμβατικές μεθόδους. Όπως οι μύες του σώματος, έτσι και αυτοί του προσώπου και του λαιμού χρειάζονται άσκηση για να διατηρηθούν σφριγηλοί. Καθώς, λοιπόν, γυμνάζονται και δυναμώνουν, "τεντώνουν" το δέρμα από πάνω τους, που αποκτά ελαστικότητα και απαλλάσσεται από τις ρυτίδες, ακόμα κι αν είναι βαθιές. Κι αυτό σε πολύ σύντομο διάστημα, επειδή οι συγκεκριμένοι μύες είναι μικροί και λεπτοί, άρα γυμνάζονται πιο εύκολα.

Βήμα 2: Κάνει μασάζ στο δέρμα

Εκτελώντας τις ασκήσεις της face yoga γίνεται παράλληλα και μασάζ στο δέρμα. Το μασάζ που γίνεται στην περιοχή αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, ενεργοποιεί τη λέμφο καθώς και τη διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, απομακρύνοντας τις τοξίνες, μειώνοντας τους μαύρους κύκλους και τα πρηξίματα και καταπολεμώντας τη θαμπάδα.

Βήμα 3: Μειώνει την ένταση

Σε ένα τρίτο βήμα, αυτό των πιέσεων που ασκούνται στο πρόσωπο με τη face γοga, αυξάνεται π ροή ενέργειας, μειώνεται η ένταση και το πρόσωπο ανακτά τη φυσική του λάμψη.

Βήμα 4: Προσφέρει χαλάρωση και απαλλάσσει από το στρες

Το τέταρτο και τελευταίο βήμα είναι η χαλάρωση. Μαθαίνοντας πώς να την πετυχαίνετε, αποφεύγετε τις έντονες γραμμές και τις ρυτίδες που δημιουργούνται από τις εκφράσεις και το στρες.

Επιμέλεια: Βαρβάρα Λιόση

www.beauty-secrets.gr