Gossip Girl

Elizabeth Hurley

 Η 48χρονη σήμερα ηθοποιός και επιχειρηματίας Elizabeth Hurley ανήκει στις περιπτώσεις εκείνων των γυναικών που ξεχειλίζουν από σεξαπίλ χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα. Η Elizabeth απλά περπατάει, μιλάει, κοιτάει κι όμως αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό.

H Elizabeth Hurley γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1965 στο Basingstoke του Hampshire. To μικρότερο παιδί της δασκάλας Angela Mary και του αξιωματικού του στρατού Roy Leonard Hurley είχε όνειρο να γίνει χορεύτρια. Ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία μπαλέτο και κατάφερε να κερδίσει μία υποτροφία για το London Studio Centre και να σπουδάσει θέατρο και χορό. Το 1987 έκανε το ντεμπούτο της με το ρόλο της Marietta στην ταινία "Aria" και ακολούθησαν αρκετοί  ρόλοι στην τηλεόραση. Την ίδια χρονιά συνάντησε τον ηθοποιό Hugh Grant ενώ συμμετείχε στα γυρίσματα της ισπανικής παραγωγής "Remando Al Viento".

Η εμφάνισή της στην ταινία "Passenger 57" το 1992 σηματοδότησε την αρχή της καριέρας της στο Χόλιγουντ, η οποία όμως σύντομα επισκιάστηκε από την προσωπική της ζωή.

Το 1994 συνόδευσε το σύντροφό της στην πρεμιέρα της ταινίας "For Weddings and a Funeral" στο Λονδίνο αφήνοντας άφωνους τους παρευρισκόμενους με το μαύρο εντυπωσιακό φόρεμα Versace που φορούσε και λίγους μήνες μετά τα φώτα έπεσαν πάνω της λόγω της σύλληψης του Hugh με μια πόρνη στο Los Angeles. Η Elizabeth του στάθηκε, εμφανίστηκε στο πλευρό του στην πρεμιέρα της ταινίας "Nine Months" και το Μάιο του 2000 μετά από 13 χρόνια σχέσης ανακοίνωσαν το χωρισμό τους.

Το 1995 εξασφάλισε ένα συμβόλαιο με την Estée Lauder και εμφανίστηκε σε αρκετές ταινίες μεταξύ των οποίων οι "Extreme Measures", "Mickey Blue-Eyes" και "The Spy Who Shagged Me".

Το 2002 έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, τον Damian Charles και είδε το όνομά της για άλλη μια φορά στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων όταν ο πολυεκατομμυριούχος Styler Bing αρνήθηκε ότι ήταν ο πατέρας, ωστόσο ένα test DNA απέδειξε το αντίθετο. Στα τέλη του 2002 άρχισε να βγαίνει με τον Ινδό επιχειρηματία Arun Nayar με τον οποίο πέντε χρόνια μετά αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης.

Η Elizabeth είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας. Εκτός από τη δική της σειρά μαγιό που έχει λανσάρει, στα 400 στρέμματα στο Gloucestershire όπου ζει με την οικογένεια της παράγει βιολογικά προϊόντα. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πρόεδρος της φιλανθρωπικής οργάνωσης Hop Skip and Jump η οποία παρέχει ημερήσια φροντίδα σε παιδιά με ειδικές ανάγκες και στήριξη στις οικογένειές  τους.

Το Δεκέμβριο του 2010 υπήρξαν δημοσιεύματα στα οποία αναφερόταν ότι διατηρούσε σχέση με τον Αυστραλό παίκτη του κρίκετ Shane Warne. Η Elizabeth τότε υποστήριξε ότι είχε χωρίσει πριν από πολλούς μήνες με το σύζυγό της ενώ στις 20 Σεπτεμβρίου του 2011 τρεις μήνες μετά την έκδοση του διαζυγίου της διέρρευσε στον Τύπο ότι αρραβωνιάστηκαν, κάτι που επιβεβαίωσαν και οι ίδιοι λίγο αργότερα μέσω twitter.