Το πρόσωπο της χρονιάς;

Το πρόσωπο της χρονιάς;

Σε ηλικία 11 χρόνων έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο στην ταινία του Tim Burton "Big Fish" και ένα χρόνο μετά έγινε είδωλο για εκατομμύρια κοριτσάκια σε όλον τον κόσμο με το ρόλο της Miley Stewart στη σειρά της Disney "Hannah Montana". Τα τελευταία χρόνια όμως δε θυμίζει σε τίποτα εκείνο το κοριτσάκι καθώς της αρέσει να προκαλεί με τις sexy εμφανίσεις της. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Miley Cyrus στα 21 της χρόνια σήμερα έχει δει το όνομά της να φιγουράρει στις λίστες του περιοδικού Forbes με τους πιο καλοπληρωμένους celebrities ενώ εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι επιλέχθηκε από το κορυφαίο περιοδικό TIME ως μία από τους φιναλίστ για το "Πρόσωπο της Χρονιάς", με την ψηφοφορία του κοινού να ολοκληρώνεται στις 4 Δεκεμβρίου.

Η Destiny Hope Cyrus γεννήθηκε το Νοέμβριο του 1992 στο Tennessee. Η κόρη του τραγουδιστή της country μουσικής Billy Ray Cyrus μεγάλωσε στην οικογενειακή φάρμα κοντά στο Nashville και από πολύ μικρή έδειξε το πάθος της για την υποκριτική. Το 2001 εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά "Doc" και δύο χρόνια μετά στην ταινία του Tim Burton "Big Fish".

Το 2004 ξεχώρισε ανάμεσα σε 1000 κοριτσάκια και κέρδισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Miley Stewart στην τηλεοπτική σειρά "Hannah Montana" της Disney, εξασφαλίζοντας δεκαπέντε χιλιάδες δολάρια το επεισόδιο.

Το 2005 ηχογράφησε το soundtrack της σειράς και το 2007 το διπλό album "Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus". Την ίδια χρονιά  ξεκίνησε τη sold out περιοδεία της με τίτλο "Best of Both Worlds"

.

Το 2008 οι προκλητικές πόζες μπροστά στο φακό της Annie Leibovitz για το περιοδικό Vanity Fair ενώ σχολιάστηκαν πολύ αρνητικά δε φάνηκε να επηρέασαν την καριέρα της με το δεύτερο album της με τίτλο "Breakout" να σημειώνει τεράστια επιτυχία. Το 2009 κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία της "Miles to Go" και το EP "The Time of Our Lives" ενώ το 2010 πρωταγωνίστησε στην ταινία "The Last Song", η οποία ήταν βασισμένη στο μυθιστόρημα του Nicholas Sparks.

Τα τελευταία χρόνια δε θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι που γνωρίσαμε στη σειρά "Hannah Montana". Έκοψε τα μαλλιά της κοντά, ντύνεται με ιδιαίτερα αποκαλυπτικά ρούχα ωστόσο κανείς δεν ήταν προετοιμασμένος για το πόσο μακριά θα έφθανε...Στην τελετή απονομής των MTV Video Music Awards τον περασμένο Αύγουστο ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει το "We Can't Stop" και εξέπληξε τους παρευρισκόμενους με τις άσεμνες κινήσεις της, κάτι που για άλλη μια φορά βοήθησε τις πωλήσεις του τέταρτου album της με τίτλο "Bangerz" που κυκλοφόρησε στις αρχές Οκτωβρίου.

Η Miley, η οποία είναι θερμή υποστηρίκτρια των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων έχει γίνει πρωτοσέλιδο αρκετές φορές για την προσωπική της ζωή. Τον Ιούνιο του 2012 ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον ηθοποιό Liam Hemsworth ωστόσο μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης χώρισαν τον περασμένο Σεπτέμβριο.