Διάσημες γυναίκες που δεν ξέρετε ότι έχουν φωτογραφηθεί γυμνές

Διάσημες γυναίκες που ίσως δε γνωρίζετε ότι έχουν φωτογραφηθεί γυμνές

Υπάρχουν κάποιες σταρ που πραγματικά δε μας κάνει εντύπωση εάν δούμε κάποια γυμνή φωτογράφισή τους, υπάρχουν όμως και κάποιες άλλες που ούτε μπορούμε να φανταστούμε ότι θα το τολμούσαν. Πόσο μάλλον εάν αυτές οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί πριν από πολλά πολλά χρόνια, τότε που το γυμνό ήταν ταμπού ή εάν το αποφάσισαν στην έκτη δεκαετία της ζωής τους!

Jackie O

Κι όμως η πρώτη κυρία βρίσκεται σε αυτή τη λίστα! Το 1971 η Jackie απαθανατίστηκε από έναν τολμηρό παπαράτσι ενώ έκανε γυμνή ηλιοθεραπεία. Οι φωτογραφίες πωλήθηκαν στο αμερικανικό πορνογραφικό περιοδικό Hustler, το οποίο φυσικά τις δημοσίευσε. Η Jackie έδειξε δημοσίως την ενόχλησή της για την παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής ωστόσο πηγές υποστήριζαν ακριβώς το αντίθετο. Αξίζει να αναφερθεί ότι χάρισε ένα αντίγραφο με την υπογραφή της στον Andy Warhol.

Helen Mirren

Η Helen Mirren, μία από τις πιο ταλαντούχες βρετανίδες ηθοποιούς, σε ηλικία 64 χρόνων δε δίστασε να ποζάρει γυμνή στη μπανιέρα της για το New York Magazine προκειμένου να προμοτάρει την καινούργια της ταινία "Love Ranch".

Lauren Hutton

Το μοντέλο με το χαρακτηριστικό κενό στα δόντια και σταρ αρκετών ταινιών όπως το "American Gigolo", το 2005 φωτογραφήθηκε γυμνή για το περιοδικό Big αποδεικνύοντας ότι και οι μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες μπορούν να είναι sexy.

Elizabeth Taylor 

Είναι μια από τις ωραιότερες γυναίκες όλων των εποχών, γνωστή για τις παθιασμένες σχέσεις της και τους πολλούς γάμους ωστόσο ποτέ δεν άφησε κάποια γυμνή φωτογραφία να διαρρεύσει στον Τύπο. Μετά το θάνατο της όμως το 2011 ένας συλλέκτης παρουσίασε μία γυμνή φωτογραφία της, την οποία είχε τραβήξει ο Roddy McDowall.

Heather Mills

Το μοντέλο με το ένα πόδι που έγινε παγκοσμίως γνωστή μετά το γάμο της με τον Paul McCartney πριν το ατύχημά της είχε ποζάρει εντελώς γυμνή για γερμανικό περιοδικό επιδεικνύοντας το καλογυμνασμένο σώμα της.

Belinda Carlisle

Η τραγουδίστρια του πρώτου γυναικείου rock συγκροτήματος "The Go-Gos" το 2001 φωτογραφήθηκε γυμνή για το Playboy προκειμένου να προμοτάρει το reunion album της μπάντας.

Phyllis Diller

Η κωμικός που έγινε ιδιαίτερα αγαπητή μέσα από πολλές τηλεοπτικές εκπομπές στα νιάτα της ήταν στη λίστα με τις πιο sexy γυναίκες. Το 1967 πόζαρε γυμνή για το περιοδικό Playboy ωστόσο η φωτογραφία για άγνωστο λόγο δε δημοσιεύτηκε ποτέ.