Πώς ξεχωρίζει ένα «ψεύτικο» στήθος ;

Μερικές φορές, ειδικά τώρα το καλοκαίρι στην παραλία, μπορεί να έχετε αναρωτηθεί και εσείς: Είναι αληθινό ή δεν είναι ; Ένα υπερφυσικό μέγεθος στήθους σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα, που αψηφά πλήρως τον νόμο της βαρύτητας, «φωνάζει» ότι μάλλον είναι δημιούργημα ενός πλαστικού χειρούργου παρά της απλόχερης φύσης. Εκτός από αυτό όμως, που είναι το προφανές, υπάρχουν και άλλα στοιχεία από τα οποία μπορεί ένα στήθος να είναι «τεχνητό». Μάθετε ποία είναι αυτά!

Το περίγραμμα: εκτός αν το φυσικό στήθος στηρίζεται σε ένα τέλειο push-up σουτιέν, δεν έχει ένα ξεκάθαρο περίγραμμα 360 μοιρών.

Το κενό: πολλές φορές όταν τα ενθέματα στήθους είναι πολύ μεγάλα, το αποτέλεσμα είναι να δημιουργείτε επίσης μεγάλο κενό ανάμεσα στα δύο μέρη του στήθους.

Καθοδική Πορεία: όταν το σώμα βρίσκεται σε οριζόντια θέση (όταν ξαπλώνουμε) το στήθος έχει την τάση να «γλιστράει» ελαφρώς προς τη μεριά που ανήκει (το δεξί προς τα δεξιά, το αριστερό προς τα αριστερά). Ένα «φτιαχτό» μεγάλο στήθος δεν γέρνει προς τα πουθενά αλλά παραμένει στο κέντρο και πάνω.

Στα πλάγια: όταν κοιτάμε το φυσικό στήθος από τα πλάγια (προφίλ), έχει τον περισσότερο όγκο του στο κάτω ημισφαίριο. Αντίθετα, ένα «ψεύτικο» στήθος, έχει τον ίδιο όγκο και στο πάνω και στο κάτω ημισφαίριο.

Αδιαμφισβήτητα όμως, όταν η πλαστική στήθους είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο φυσικό μέγεθος του, τότε όλα τα παραπάνω είναι πολύ πιο δυσδιάκριτα και σε συνδυασμό με έναν καλό πλαστικό χειρουργό, είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κάποιος αν είναι αποτέλεσμα μιας αισθητικής επέμβασης!