Η κουβερτούλα του πρίγκιπα στο baby.gr

O πρίγκιπας του Cambridge και τρίτος διάδοχος του αγγλικού θρόνου από τις πρώτες κιόλας ημέρες της ζωής του όπως φαίνεται ακολουθεί τα βήματα της κομψής και λαμπερής μαμάς του. Σίγουρα κάπου θα έχετε ακούσει τη φράση "The Kate Effect"...Είναι γνωστό πως η Δούκισσα Kate Middleton ό,τι φορέσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα γίνεται μόδα με το γυναικείο πληθυσμό να τρέχει να αγοράσει το look. Έτσι λοιπόν και το βασιλικό μωρό προκάλεσε φρενίτιδα στις μανούλες που θέλησαν να αγοράσουν την κουβερτούλα με την οποία ήταν τυλιγμένο!

Σύμφωνα με το ABC News, το επίσημο site της αμερικανικής εταιρείας aden+anais δέχθηκε πάνω από 10.000 παραγγελίες σχεδόν αμέσως μετά την εμφάνιση του μωρού και μέσα σε λίγες ώρες η κουβερτούλα ήταν sold out.

Για εσάς που θέλετε να αποκτήσετε την κουβερτούλα για τη μικρή σας πριγκίπισσα ή το μικρό σας πρίγκιπα, σας έχουμε καλά νέα καθώς στο baby.gr υπάρχουν ακόμα κάποια κομμάτια.

Το σετ Jungle Jam περιλαμβάνει δύο κουβερτούλες από 100% βαμβακερή μουσελίνα, έχει πάνω μαϊμουδάκια και καμηλοπαρδάλεις και στοιχίζει 31 ευρώ.