7 αηδιαστικά πράγματα που έχουν κάνει όλοι οι γονείς

Να ρουφάς τις μύξες του μωρού, να καθαρίζεις τα κακά του και πολλά πολλά άλλα...

Μπορεί πριν γίνουμε γονείς να αηδιάζαμε με το παραμικρό, αλλά τα παιδιά μας εκπαιδεύουν και σκληραγωγούμαστε καθημερινά!

1. Να ρουφάς τις μύξες από τη μύτη του παιδιού

Τα μικρά παιδιά δεν γνωρίζουν πως να φυσάνε τη μύτη τους με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται μύξες και να μην μπορούν να αναπνεύσουν. Οι γονείς γνωρίζουν καλά πως να τοποθετούν ένα γκατζετάκι με σωληνάριο στο ρουθούνι του παιδιού τους και να ρουφήξουν... τις μύξες του!

2. Να βγάζεις τα κακάδια της μύτης από το παιδί

Όταν το μικρό σας έχει κακάδια στη μύτη ο γονιός σίγουρα θα αναλάβει δράση και θα καθαρίσει τη μύτη του παιδιού του με το δάχτυλό του.

3. Να μαζεύεις τους εμετούς από το... χέρι σου

Το ότι πρέπει να κάνουμε εμετό στο μπάνιο είναι κάτι άγνωστο για τα νήπια. Όταν λοιπόν το μικρό σας κάνει εμετό γεμίζει χαλιά, πατώματα ακόμα και το χέρι σας... Ναι, οι γονείς βάζουν και το χέρι, γιατί αυτό καθαρίζει πιο εύκολα από το χαλί!

4. Να καθαρίζεις μασημένο και φτυσμένο φαγητό

Και όπως περπατάς αμέριμνος στο σαλόνι ξαφνικά πατάς ένα πράσινο πράγμα που δεν έχεις αρχικά καταλάβει τι είναι... Είναι το μασημένο και φτυσμένο φαγητό του παιδιού σου, που πια έχεις πάθει ανοσία και απλά το μαζεύεις με ένα αίσθημα "σιγά το πράγμα".

5. Να φταρνίζονται και να βήχουν πάνω σου

Κανείς δεν ανέχεται να φτερνίζονται και να βήχουν πάνω τους, ωστόσο αν αυτό το κάνει το αγγελούδι σας τότε ο γονιός το αγκαλιάζει και το φιλά, ενώ έχει μια κρυφή ανησυχία μήπως το μικράκι έχει αρρωστήσει.

6. Αέρια

Βροντερά και βρομερά ανά πάσα ώρα και στιγμή. Και αν σε περίπτωση βρίσκεται σε δημόσιο χώρο, τότε το αστέρι σας υπάρχει περίπτωση να φωνάξει υπερήφανα πως "ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΤΣ"... για να το ακούσουν όλοι...

7. Να καθαρίζεις τα κακά

Και καλά να τα καθαρίσεις, το ότι πρέπει να τα εξετάσεις προσεκτικά και να είναι και καθημερινό θέμα συζήτησης δεν πίστευες ποτέ πριν γίνεις γονιός το πόσο πολύ θα σε ανησυχούσε.