“Πλέον σέβομαι το σώμα που μου χάρισε τέσσερα υπέροχα παιδιά”

Δεν είναι απίστευτη η δύναμη του ανθρώπινου σώματος ή μάλλον καλύτερα η δύναμη του γυναικείου σώματος; Μέσα σε διάστημα μιας πενταετίας κατάφερα να φέρω στον κόσμο τέσσερα παιδιά, συμπεριλαμβανομένων των διδύμων και είμαι πολύ περήφανη!

Ναι, το σώμα μου το έκανε αυτό! Σήμερα οι μικρές μας Mia και Everly, είναι μόλις επτά μηνών και εγώ προσπαθώ να ξυπνάω κάθε πρωί πριν από τους άλλους για να κάνω λίγη γυμναστική (διαφορετικά δεν με αφήνουν!) Τις περισσότερες ημέρες τα καταφέρνω και αρχίζω και παρατηρώ το σώμα μου να επανέρχεται αλλά πραγματικά έδωσα μια μάχη!

Από μικρή ακόμα με θυμάμαι πάντα να πολεμώ με το βάρος μου (ήμουν λίγο γεματούλα.) Για να με αποζημιώσω για τα παραπάνω κιλάκια αφιέρωνα πάντα πολύ χρόνο στα μαλλιά και το μακιγιάζ μου. Μόνο όταν πήγα στο κολλέγιο και κάνοντας δίαιτα έχασα τα κιλά που ήθελα. Τότε ο μοναδικός μου στόχος ήταν να τραβώ επάνω μου όλα τα βλέμματα. Ξέρω ότι γίνομαι ρηχή αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Έβγαινα τότε με τον σύζυγό μου – πλέον – Mike και ήξερα ότι θα με αγαπάει πολύ αλλά εγώ λαχταρούσα να μπαίνω σε έναν χώρο και να είναι όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω μου!

Διαβάστε τη συνέχεια στο baby.gr