Multitasking προϊόντα ομορφιάς!

Αν κοιτάξετε προσεκτικά τη συλλογή μακιγιάζ σας, θα ανακαλύψετε ότι τα προϊόντα είναι περισσότερα από αυτά που πραγματικά έχετε…Τι εννοούμε; Ότι πολλά προϊόντα έχουν παραπάνω από μια χρήση, κάτι που μπορεί να σας εξασφαλίσει χώρο στην τσάντα σας-όταν κάνετε ένα ταξίδι και στην καθημερινότητα σας- αλλά και χρήματα, αφού δε θα χρειάζεται να αγοράζετε πάντα ένα εξειδικευμένο προϊόν. Μάθετε ποια είναι αυτά!

Ρουζ ρευστό ή σε μορφή κρέμας: εκτός από τα μάγουλα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στα χείλη και μερικές αποχρώσεις και στα μάτια. Έτσι έχετε ένα προϊόν 3 σε 1!

Καφέ μολύβι: εκτός από την κλασική γραμμή eyeliner μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν κρεμώδη σκιά σε όλο το βλέφαρο, αφού έχετε εφαρμόσει primer και σβήνοντας απαλά. Επίσης, σαν χρώμα για το κόκκαλο, αντί για καφέ σκιά. Μπορείτε κάνοντας μια τελεία και σβήνοντας τη στο σημείο αυτό να σκιάσετε την περιοχή. Αν το nude κραγιόν σας είναι πολύ flat και θέλετε κάτι πιο σκούρο, εφαρμόσετε ελάχιστη ποσότητα καφέ μολυβιού σε διάσπαρτα σημεία στα χείλη. Εφαρμόστε το κραγιόν σας και δουλέψτε καλά μέχρι να έχετε ένα ενιαίο χρώμα.

Pigments: είναι οι σκιές σε μορφή πούδρας και με μεγάλη χρωματική περιεκτικότητα. Εκτός από τα μάτια μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε στα χείλη πάνω από κάποιο έντονο κραγιόν για να τονίσετε περισσότερο το χρώμα και να το σταθεροποιήσετε. Επίσης, μπορεί να λειτουργήσουν και ως ρουζ.

Κραγιόν σε χρώμα κρασιού: εκτός ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όσο έντονα θέλετε στα χείλη, είναι ένα χρώμα που μπορείτε να εφαρμόσετε στα μάτια και στα μάγουλα για ένα μονοχρωματικό romantic look.

Λάδι καρύδας: είναι το απόλυτο ενυδατικό προϊόν για τα πόδια, τα χέρια και τα μαλλιά. Θα σας χαρίσει και ένα εξωτικό άρωμα που ταιριάζει τέλεια με το καλοκαίρι!

Διάφανη πούδρα: ο πιο συνηθισμένος τρόπος χρήσης της είναι για να εξαφανίσει κάθε γυαλάδα από τα σημεία του προσώπου και να σταθεροποιήσει το foundation. Όμως μπορείτε να  το χρησιμοποιήσετε για να σβήσετε το έντονο ρουζ ή τη σκιά σε περίπτωση που εφαρμόσατε περισσότερο αλλά και για να σβήσετε τις εμφανείς γραμμές των προϊόντων, κάνοντας ομοιόμορφο το μακιγιάζ. Επίσης, εφαρμόζοντας μια πολύ λεπτή στρώση στις βλεφαρίδες και μετά βάζοντας μάσκαρα, θα έχετε περισσότερο όγκο.