Τρια βήματα για τη σωστή εφαρμογή του αντιηλιακού σας!

Όλες γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να φοράμε αντιηλιακό σε κάθε επαφή που έχουμε με τον ήλιο. Φυσικά όσο υψηλότερο δείκτη προστασίας έχει τόσο αυξάνουμε την προστασία μας από τις ακτίνες UVA και UVB που ευθύνονται για τη φωτογήρανση, τα ηλιακά εγκαύματα και τις δερματικές παθήσεις. Υπάρχουν όμως κάποια ακόμα μυστικά που εξασφαλίζουν την άμυνα του δέρματός μας στον ήλιο. Μάθετε περισσότερα!

Ο κανόνας είναι απλός και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να θυμάστε τον κωδικό 30-20-2, ο οποίος κρύβει 3 βήματα:

30: ο δείκτης SPF του αντιηλιακού σας δεν πρέπει να πέφτει ποτέ κάτω από το 30 προκειμένου να έχετε την καλύτερη δυνατή προστασία. Η σειρά Helioderm της Castalia, προσφέρει προστασία χρησιμοποιώντας μόνο φυσικά φίλτρα προστατεύoντας την επιδερμίδα σας από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία.

20: ο σωστός τρόπος εφαρμογής επιβάλλει να έχετε εφαρμόσει το αντηλιακό σας 20 λεπτά πριν εκτεθείτε στον ήλιο. Τα αντηλιακά Helioderm της Castalia είναι χωρίς άρωμα και parabens, συνδυάζουν ενυδατικούς και καταπραϋντικούς παράγοντες και ενισχύουν τον αμυντικό μηχανισμό της επιδερμίδας ενώ παράλληλα προστατεύουν από ερεθισμούς.

2: ο χρόνος που μπορείτε να παραμείνετε στον ήλιο μετά την πρώτη εφαρμογή αντηλιακού είναι δύο ώρες και μετά το πέρας αυτών πρέπει να την επαναλάβετε. Οι καλλυντικές μη λιπαρές υφές της σειράς Helioderm προσφέρουν μια ευχάριστη και δροσερή αίσθηση, αποκαθιστώντας παράλληλα την ισορροπία της ενυδάτωσης στην επιδερμίδα.

Η CASTALIA με την ολοκληρωμένη σειρά Helioderm κι αυτό το καλοκαίρι συνεχίζει να προστατεύει την επιδερμίδα σας από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία και παράλληλα είναι δίπλα σας με μεγάλες προσφορές για όλη την οικογένεια.

Αναζητήστε κι εσείς στο κοντινό σας φαρμακείο την προσφορά αντιηλιακού προσώπου με δώρο την ενυδατική σας περιποίηση από την αγαπημένη σας σειρά Sensial (μόνο με ένα 1€ επιπλέον) ή τις ειδικές προσφορές στα παιδικά και βρεφικά αντιηλιακά. Επίσης, αγοράστε Helioderm Lait Naturel SPF 30 ή Helioderm Fluide Naturel SPF 30 μόνο με φυσικά φίλτρα και αποκτήστε ένα σετ με 2 σκίαστρα αυτοκινήτου για την προστασία των παιδιών και κατά τις μετακινήσεις σας!