Κραγιόν που ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες!

Με τόσα διαφορετικά χρώματα κραγιόν είναι δύσκολο να διαλέξεις όχι απλά αυτό που σου αρέσει αλλά και αυτό που ταιριάζει στην επιδερμίδα. Τα χείλη είναι ένα σημείο, το οποίο εάν το τονίσουμε με το κατάλληλο κραγιόν, κάνει τη διαφορά σε όλο το πρόσωπο αφού μπορεί να φωτίσει την επιδεμίδα, να την αγριέψει, να την κάνει πιο girly ή πιο αυστηρή. Είναι το σημείο που μπορείτε να τονίσετε, χωρίς να κάνετε τίποτα άλλο στο πρόσωπο, κάτι που ειναι ιδανικό για το καλοκαιρινό μακιγιάζ. Δείτε ποιες αποχρώσεις κραγιόν κολακεύουν κάθε επιδερμίδα!

Κοραλί: είναι η απόχρωση που συνδυάζει το πορτοκαλί με το ροζ, βγάζοντας πιο ουδέτερο τόνο.

Κόκκινο: κάθε γυναίκα μπορεί να φορέσει ένα true red κόκκινο, ούτε πιο σκούρο ούτε πιο ανοιχτό από αυτό! Είναι πιο έντονο και σοφιστικέ σε μια λευκή επιδερμίδα, ενώ πιο ουδέτερο σε μια σκούρα.

Nude: τα ημιδιάφανα ροδακινί nude κραγιόν μπορούν να φορεθούν άνετα από όλες τις επιδερμίδες γιατί αφήνουν το περιθώριο να φανεί το πραγματικό χρώμα των χειλιών, κάτι που τα καθιστά πιο ευκολοφόρετα.

Berry: είναι το χρώμα του βατόμουρου, το οποίο συνδυάζει το μωβ αλλά με περισσότερη δόση κόκκινου. Όταν είναι διαφανής η απόχρωση και δίνει απλά τον τόνο, τονίζει λευκές και σκούρες επιδερμίδες.

Ροζ: όσα ροζ είναι διάφανα δεν αλλοιώνουν την απόχρωση της επιδερμίδας και έτσι ταιριάζουν σε όλους τους τύπους.