Σκιές που κολακεύουν όλες τις επιδερμίδες!

Η χρωματική παλέτα του μακιγιάζ έχει άπειρους χρωματικούς τόνους, αρκετοί από αυτούς μπορεί να είναι αδιάφοροι όμως αρκετά κολακευτικοί για κάποιες επιδερμίδες και άλλοι εντυπωσιακοί αλλά να ταιριάζουν σε λίγες επιδερμίδες. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια χρώματα για κάθε περιοχή του προσώπου, που είναι κολακευτικά για όλες τις επιδερμίδες!

Πράσινο: τα πράσινα που είναι "μουντά" τονίζουν όλα τα χρώματα επιδερμίδων, ενώ όσα είναι πιο κίτρινα ή πιο καφέ κολακεύουν τα πολύ λευκά δέρματα ή τα σκούρα αντίστοιχα.

Navy blue: αυτή η απόχρωση δίνει smokey ύφος σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, αλλά είναι και αρκετά "πυκνή" για να τονίσει τις πιο σκουρόχρωμες.

Nude: οι ουδέτερες ημιδιαφανείς σκιές με κίτρινους τόνους επιτρέπουν στο φυσικό χρώμα της επιδερμίδας να φανεί, κάτι που τις καθιστά κατάλληλες για όλα τα χρώματα δέρματος. Να θυμάστε ότι μια nude σκιά, είναι αυτή που ουσιαστικά δεν ξεχωρίζει από το χρώμα του δέρματός σας, οπότε μπορεί να είναι και αρκετά σκούρα εάν έχετε αντίστοιχη επιδερμίδα!

Καφέ: οι πιο κατάλληλες αποχρώσεις του για όλες τις επιδερμίδες είναι όσες είναι ζεστές, δηλαδή έχουν περισσότερο κίτρινο υπότονο. Φαίνονται φυσικές σε σκουρόχρωμα δέρματα ενώ τονίζουν πολύ ελαφριά τα πιο λευκά.

Χρυσό: όσες αποχρώσεις είναι περισσότερο bronze και όχι κίτρινες, τονίζουν καλύτερα όλες τις επιδερμίδες. Οι κίτρινες κάνουν συνήθως πιο θαμπό και flat το δέρμα.

Γκρι: η καλύτερη εναλλακτική για το μαύρο. Οι ιριδίζουσες εκδοχές φωτίζουν και τις λευκές και τις πιο σκούρες επιδερμίδες.

 Διαβάστε επίσης: