Έντονα looks τα οποία πρέπει να δοκιμάσετε!

Πόσες φορές έχετε δει ένα μακιγιάζ σε μια διαφήμιση, ένα editorial, ένα fashion show ή στην τηλεόραση και έχετε σκεφτεί αφενός πόσο τέλειο είναι κι αφετέρου ότι ίσως είναι too much για την πραγματική ζωή! Κι όμως υπάρχουν αρκετά από τα έντονα αυτά χρώματα, τα οποία μπορείτε να φορέσετε άφοβα. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει!

Πορτοκαλί: εδώ και δύο χρόνια έχει γίνει super trend στα χείλη και είναι από τα αγαπημένα μας! Ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες, αρκεί να βρείτε το κατάλληλο τόνο για εσάς. Επειδή είναι ήδη υπερβολικά λαμπερό και ξεχωρίζει, πρέπει να μην κάνει μεγάλη αντίθεση με την επιδερμίδα σας. Εάν έχετε σκουρόχρωμο δέρμα, επιλέξετε ένα πορτοκαλί σε σκούρο τόνο ενώ εάν έχετε λευκό, μπορείτε πιο εύκολα να φορέσετε ένα electric orange. 

Φούξια: εάν έχετε διάθεση για ένα πιο girly αλλά εκκεντρικό στυλ, αυτό είναι το χρώμα που ψάχνετε για τα χείλη σας! Ιδιαίτερα κολακευτικό εάν έχετε σκούρα μαλλιά! Δώστε έμφαση στο δέρμα, να είναι λαμπερό και αψεγάδιαστο ενώ αφήστε όλο το υπόλοιπο πρόσωπο φυσικό! 

Λαμπερό κόκκινο: ξεχάστε τα συντηρητικά κλασικά κόκκινα ή τα σκούρα του χειμώνα! Αυτό το κόκκινο με αρκετό μπλε υπότονο, μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι μια έντονη επιλογή αλλά ασφαλής εάν δε θέλετε να παίξετε με πιο ασυνήθιστα χρώματα! 

Τιρκουάζ: ίσως το πιο καλοκαιρινό, φρέσκο χρώμα που μπορείτε να φορέσετε στα μάτια σας! Ο πιο chic τρόπος να το υιοθετήσετε είναι ως γραμμή eyeliner, χρησιμοποιώντας είτε μια μεταλλική σκιά σε αυτό το χρώμα και βρεγμένο πινέλο, είτε μια κρεμώδη σκιά, είτε ένα μολύβι ή gel eyeliner. Προτιμήστε μια λεπτή γραμμή για πιο διακριτικό look ή πιο χοντρή για πιο έντονο. Εάν θέλετε να τονίσετε περισσότερο το look, εφαρμόστε πολύ κοντά στις βλεφαρίδες μια μαύρη σκιά με πινέλο eyeliner, η οποία δεν πρέπει να είναι έντονη αλλά μόνο να τονίσει τις βλεφαρίδες σας. Συνδυάστε το υπόλοιπο πρόσωπο σε ροδακινί απαλούς τόνους.