Οκτώ βήματα ομορφιάς που αξίζουν το κόπο!

Ίσως να περιορίζεστε μόνο στα βασικά βήματα για την περιποίηση και το μακιγιάζ σας, υπάρχουν όμως κάποιες extra κινήσεις, οι οποίες μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην εμφάνισή σας! Θέλετε να μάθετε ποιες είναι;

Primer: αν λείπει ίσως το μακιγιάζ σας να διαρκέσει λιγότερο από ό,τι αν το είχατε προτιμήσει. Επίσης, έχει "διορθωτικές" ιδιότητες, βελτιώνοντας ξηροδερμία, σπυράκια, κοκκινίλες και εμφανείς πόρους.

 

Βάση βερνικιού: μπορεί να καθυστερήσει να στεγνώσει το βερνίκι, αυτά όμως τα επιπλέον λεπτά αξίζουν! Η βάση προσθέτει χρόνο ζωής στο βερνίκι και προστατεύει τα νύχια σας από τις κιτρινίλες.

 

Μάσκα ενυδάτωσης μαλλιών: μπορεί να βαριέστε αυτά τα πέντε λεπτά αναμονής στο ντους μέχρι να εισχωρήσουν τα ενυδατικά συστατικά της μάσκας στα μαλλιά σας, όμως θα σας χαρίσουν πιο λαμπερά, δυνατά και υγιή μαλλιά!

 

Αντιηλιακό: η χρήση αντιηλιακού με δείκτη SPF 30+, βοηθάει στην πρόληψη ενάντια στις ρυτίδες και στη διατήρηση της νεανικότητας του δέρματος.

 

Makeup remover: ένα επιπλέον βήμα πριν πλύνετε το πρόσωπό σας με σαπούνι, είναι να αφαιρέσετε όλο το μακιγιάζ με ειδικό υγρό ντεμακιγιάζ καθώς πολλά προϊόντα όπως η μάσκαρα και το eyeliner είναι ανθεκτικά στο νερό!

 

Προστασία κατά της θερμότητας: πριν στεγνώσετε τα μαλλιά σας, περάστε τα με ένα ειδικό σπρέι κατά της θερμότητας, το οποίο θα προστατέψει την τρίχα και θα τη βοηθήσει να κρατήσει τα ενυδατικά στοιχεία!

 

Απολέπιση: ένα απαλό scrub ή μια μάσκα απολέπισης με οξέα, όχι απλά θα αφαιρέσουν τα νεκρά κύτταρα προσφέροντας μία πιο λαμπερή επιδερμίδα, αλλά θα βοηθήσουν και τις κρέμες περιποίησης να εισχωρήσουν στο δέρμα για καλύτερα αποτελέσματα.

 

Ψαλιδάκι βλεφαρίδων: η καμπύλη με το ειδικό ψαλιδάκι θα κάνει τεράστια διαφορά στα μάτια σας και μαζί με τη μάσκαρα θα τα αναδείξει περισσότερο. Ένα βήμα που θα χαρίσει διαφορετική όψη στα μάτια σας, όποια μάσκαρα και να φορέσετε!