Το χρειάζεστε ή απλά το θέλετε;

Όταν πρόκειται για καλλυντικά σίγουρα σκέφτεστε "είναι τέλειο, το θέλω!" ή "αξίζει, να το πάρω;". Πόσες φορές, όμως, έχετε αγοράσει προϊόντα που είτε δεν τα έχετε φορέσει αρκετά, είτε έχετε ξεχάσει ότι βρίσκονται στο τσαντάκι με τα καλλυντικά σας. Τι σημαίνει αυτό; Πως θα πρέπει να αρχίσετε να κάνετε πιο ελεγχόμενες αγορές! Για να σας βοηθήσουμε, ετοιμάσαμε για εσάς μια λίστα με όλα όσα πρέπει να σκεφτείτε πριν φθάσετε στο ταμείο!

Το χρώμα: είναι καλό να σκέφτεστε εάν έχετε ήδη κάποιο προϊόν με παρόμοιο χρώμα κι αν φυσικά σας ταιριάζει.

Είναι σε έκπτωση: σίγουρα είναι δελεαστικό να βρείτε τα αγαπημένα σας καλλυντικά σε προσφορά, ταυτόχρονα όμως είναι και παγίδα για το πορτοφόλι σας. Θα πρέπει να απαντήσετε στον εαυτό σας αν θα αγοράζατε το συγκεκριμένο προϊόν ακόμα και αν δεν ήταν σε έκπτωση, έτσι θα ξέρετε αν το χρειάζεστε πραγματικά!

Ιδιαιτερότητα: πρέπει να εξετάσετε τι σας ελκύει σε αυτό προϊόν. Είναι η πολυτελής συσκευασία του, η φήμη του brand του; Σας ταιριάζει πραγματικά; Μια φανταχτερή συσκευασία με καμία πρακτικότητα ή ένα προϊόν που δεν ξέρετε γιατί το θέλετε αλλά η μάρκα είναι καλή, σίγουρα δεν είναι λόγοι για να το αγοράσετε!

Θα το φορέσετε; Ίσως η πιο σημαντική ερώτηση από όλες! Υπάρχουν πολλά προϊόντα που απλά είναι πολύ όμορφα ή τα φυλάμε για μια ιδιαίτερη περίσταση. Εάν έχετε καταλήξει με πολλά από αυτά τα προϊόντα και η συλλογή σας πλέον θυμίζει μουσείο καλλυντικών, καλό είναι να σκεφτείτε διπλά πριν κάνετε την επόμενη αγορά σας.